05 / 05 / 2024

Bien bayileri

Bien bayileri

Antalya’da düzenlenen toplantıda, 2015 yılı pazarlama gamında bulunan, yeni devreye alınacak ürünler ile ilgili ve satış stratejileri hakkında bayilere bilgi verildi. Aynı zamanda hazırlanan teşhir alanları da gezildi.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

İşte fiyatlarına indirim gelen sigaralar!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubunun bazı sigaralarda 1 liralık indirime girdiğini açıkladı. İşte o açıklama...

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 Saat 22.00'dan sonra içki satışına uygulanacak cezasın belirlenmesinin ardından, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, “Bu ‘Dükkanı kapat git anahtarını bize ver’ cezasıdır.  Dünyanın hiçbir yerinde böyle ölçüsüz bir idari para cezası yoktur. açıklamasını yaptı.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt bayileri ve dağıtıcı lisansı sahipleri 1 Ocak tarihi itibarıyla sadece Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yetkilendirilen otomasyon şirketleri ile çalışabilecek.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

Akaryakıtta tavan fiyat uygulamasına son verin çağrısı!

Türkiye Akaryakıt Bayileri Petrol ve Gaz Şirketleri İşveren Sendikası, benzin ve motorinde tavan fiyat uygulamasına son verilmesini istedi.

İBB ile büfe işletmecileri arasındaki zam tartışmasında taraflar masada!

İBB'nin gazete ve ürün satış büfelerine yaptığı yüzde 500 oranındaki zam ile ilgili taraflar uzlaşmak amacıyla masaya oturdu. İstanbul Tekel ve Gazete Bayileri Odası Başkanı Karasu, görüşmelere ilişkin "Uzlaşmadan yanayım, bekleyip göreceğiz" dedi. 

Bien bayileri Haberi

Bien bayileri

Bien toplam 3 ana bayi ve 280 tali bayisini Antalya’da Von Resort Golden Coas’ta bir araya getiriyor.


Antalya’da düzenlenen toplantıda, 2015 yılı pazarlama gamında bulunan, yeni devreye alınacak ürünler ile ilgili ve satış stratejileri hakkında bayilere bilgi verildi. Aynı zamanda hazırlanan teşhir alanları da gezildi.


Bien, 14-17 Ocak tarihleri arasında Samsun bayisi ''Kutluser Yapı Malzemeleri ''ve tali bayilerinin ağırlandığı yılın ilk toplantısı başarıyla tamamlandı. Katılımcılara, kariyer ve İnsan Kaynakları danışmanı olan Levent Galip Yeşil satış eğitimi verdi. Bayi toplantısında katılımcılar eğitimin yanı sıra kültürel ve sosyal aktivitelerde bulundular. Side Antik Kent’ i gezen bayiler bölgeye ait bilgi de edinmiş oldular.


Bayi toplantılarının ikincisi ise 21-25 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşti. Kayseri bayisi ''Kaşıkçı Yapı Malzemeleri ''ve tali bayilerin katıldığı bayi toplantısında eğlenceli...