11 / 05 / 2024

bien duvar karosu

bien duvar karosu

Ercan Şirketler Grubu'nun 1965 yılında kurulduğunu ve işe madencilikle başladığını anlatan Ali Ercan, Von markasıyla da otel zinciri oluşturacaklarını kaydetti. Ercan, "Ege bölgesinde iki yeni otel yatırımımız olacak" dedi

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Bien Grup, yeni ürünleriyle global pazarda büyüyecek!

Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor.

Bien çocuklara hayvan sevgisi aşılıyor!

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Bien, Metrocity AVM’de düzenlenen 2015 Metrocity takvimi için birbirinden sevimli kedi ve de köpeklerin yarıştığı etkinliğe sponsor oldu.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Duvar kâğıdı seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Uygulama kolaylığı ve dayanıklılığıyla yaygın biçimde kullanılan duvar kâğıtlarının, zihnimize etkileri de büyük. Duvar kâğıdıyla odanızda farklı bir görünüm hedeflediğinizde bazı unsurlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Kapı, pencere, duvar tadilatı için ruhsat istenmeyecek!

Bakanlık tarafından hazırlanan tasarıya göre, ruhsatlı olarak inşasına başlanan yapılarda inşaatlarda duvar, kapı yeri veya pencere boyutu değişiklikleri gibi uygulamalar "tadilat ruhsatı" alınmadan yapılabilecek.

Bien'den kış konsepti ile dağ evlerine yolculuk!

Yenilikçi ve de özgün tasarımları ile mekanlara şıklık katan Bien, dağ evleri ve de kış otelleri dekorasyonuna uygun, özel seramik tasarımları ile yaşam alanlarına giriyor.

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek!

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek geldi. Seramik sektörünün öncü firması Bien, Berlin’de bu yıl 12.si düzenlenen Design Campus Etkinliği’ne katılan Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü öğrencilerini destekledi.

Messi duvarı!

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi için Arjantin'de eşi benzeri görülmemiş bir duvar inşa edildi. Messi duvarının inşası iki gün sürdü. İşte detaylar...

İzmit'te istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Serdar Mahallesi Şehit İlyas Bayraktutar Sokak'ta bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, son günlerde bölgedeki yağışların da etkisiyle çöktü. Belediye ekipleri, söz konusu sokakta çalışma başlattı.

bien duvar karosu Haberi

bien duvar karosu

Bu da sektörün önümüzdeki yıllarda çok ciddi zorluğa gireceğinin bir işareti. Ruhsat verilirse rezervler 15-20 yıl yeter. 


Ruhsat verilmezse 1-2 yıl içinde sektörün kili kalmayacak, tamamen Ukrayna kiline döneceğiz. Bu da maliyet artışı demek. İhracatı da engeller, iç piyasadaki fiyatları da ciddi artırmak zorunda kalırız." 6 ayda fabrika kurdu 1997'de Özelleştirme İdaresi'nden satın aldıkları fabrikayı tamamen kaldırıp yerine 2013'te 6 ay içinde sıfırdan yeni fabrika kurduklarını anlatan Ercan, şu bilgileri verdi: "Daha önce Ercan Seramik, Bozüyük Seramik markalarıyla üretim yapıyorduk. 2006'da Bien Seramik markasını oluşturduktan sonra atılım yapmamız gerekiyordu. Daha verimli olmak için Bozüyük'teki fabrikamızı sıfırdan tamamen yenisini yaptık. 62 bin metrekare fabrikanın maliyeti 35-40 milyon euro'ya çıktı. Kapasitemiz 25 milyon metrekareye ulaştı. Sektörde ilk 5'e girdik. Pazar payımız yüzde...