29 / 04 / 2024

Bien serileri

Bien serileri

Tasarımın hayata dokunan her alanında ürünleriyle dikkat çeken Bien, sonbaharı simgeleyen toprak ve kahve ve kızıl tonlarından ilham alarak tasarladığı birçok serisiyle mekanları sonbahara hazırlıyor.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'nin X serilerinde Şubat zammı ne kadar? BMW X1-X2-X3 2023 09 Şubat fiyat listesi

Kendisine has tarzıyla BMW'nin X serileri dolduruyor. BMW X2'nin spor modeline 73.000 TL, Edition modeline 80TL'lik Şubat zam yapılırken  alıcıları ise X1-X2-X3 fiyat listesini merak ediyor.  İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Bien serileri Haberi

Bien serileri

Bien, sonbaharda esen ilk rüzgarlar gibi bize sonbaharı anımsatan renk tonlarından esinlenerek tasarladığı serileriyle yaşam alanlarına da sonbaharı taşıyor. Çevreye saygılı tasarımları olan Bien, doğayı mekanlara yansıtıp, dış dünyayla bütünlük sağlıyor. Yaşam alanlarını sonbahara hazırlamak için önerdiği renkler, bej, toprak, kahve ve kızıl tonları. Genelde ilklerin mevsimi olarak tasvir edebiliriz sonbaharı. Yeniliklerin yapıldığı, yeni kararların alındığı, birçok planın yapıldığı zamanlardır bu mevsim. Doğa da bu plana uyar örtüsünü ve renklerini değiştirerek yeniliği başlatır.


Havaların serinlemesiyle evlerimize, iç mekanlarımıza yönelen hayatımızla birlikte mekanlarımızın değeri daha da önem kazanır. Bien iç ve dış mekanlarda, kafelerde, yaşam alanlarında zengin ürün yelpazesi bir çok farklı alternatifte kullanılabilir. Bien’in mekanlarınızı yenilemek için önerdiği renk tonlarında, birçok ürünüyle değişik kombinasyonlar yaparak yaşam alanlarınızda sonbaharı, yeni bir...