27 / 04 / 2024

Bien yetkili satıcı

Bien yetkili satıcı

İstanbul Ümraniye'de 30 Haziran Cumartesi günü saat 13:00'de Altıneller Yapı Malzemeleri'nin açılışında yer alacak Bien Seramik, yeni yetkili satıcısının açılışında sürpriz etkinlikler yapacak

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., S-Cross modeli için cazip bir fırsat sunuyor. Başlangıçta yüzde 1,79 faizli bir kredi avantajıyla, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından 2023 model yılı, sıfır kilometre Suzuki S-Cross'u satın alabilirsiniz.

Sportif ve çevik BMW X1 sizi kendisine hayran bırakacak! Saygınlığı ön planda BMW X1 bayilerde

Hayalinizde bir BMW almak varsa, Borusan Otomotivin BMW Yetkili Satıcı Garantisi ile en çok 2 seneye kadar garanti kapsamında kullanma ve BMW'ye sunulan garanti paket alternatiflerini kullanma imkanını kaçırmayın. İşte 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

 Ford Fiesta'da harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

 Aracınızı yenilemek istiyorsanız Ford'un size güzel bir teklifi var. Ford yetkili satıcılarından 0 km Ford Fiesta model binek araç satın alımına  tavsiye edilen perakende satış fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sunulacak. Peki Ford Fista 2023 fiyatı ne kadar?

Ford'dan 2023 Ocak ayına özel harika kampanya! 0 km fırsatını kaçırmayın... 5 Ocak fiyat listesi

Ford'dan bu aya özel Binek araçlarda peşin alımlarda indirimi desteği, Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, Fiesta, Puma, Ecosport ve Focus model binek araç alımlarında geçerli.tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sağlanacaktır. Peki Ford Fiesta 0 km f

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Satıcıya e-ticarette koruma kalkanı! 5 gün içinde ödeyecek!

E-ticarette hizmet sağlayıcı kişilere güçlü koruma kalkanı geliyor. Satış platformu, satıcıyı savunmasını henüz almadan tek taraflı sistemden çıkaramayacak, parasını da beş gün içinde ödeyecek. İşte detaylar…

Seat’tan kaçırılmaz fırsatlar! Seat 6 Ekim 2022 fiyat listesi

SEAT Ibiza’lar 450.000 Türk Lirası’ndan başlayan fiyatlarla showroomlardan satın alınabiliyor. SEAT Arona 615.000 Türk Lirası, SEAT Ateca ise 890.000 Türk Lirası başlangıç fiyatlarıyla SEAT yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.

Vestel televizyonlarda büyük fırsat! 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

32 inç ve üzeri Vestel TV'lerde kaçırılmayacak fırsatlar! 30 Eylül 2022 tarihine kadar Vestel yetkili satıcılarından ya da web sitesinden alınacak olan televizyonlar için uygulanacak indirim sonrası fiyatlar ne olacak? İşte Vestel TV'ler için yapılan kampanya ve fiyat listesi...

Regal Doğru Karar Günleri başladı! Kampanya ile fiyatlar ne kadar oldu? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

“Regal Doğru Karar Günleri” kapsamında Regal’de bir çok beyaz eşya ürünü indirime girdi. 21 Eylül saat 07.00’a kadar devam edecek kampanya regal-tr.com ve yetkili satıcılarda geçerli.

Bien yetkili satıcı Haberi

Bien yetkili satıcı



Türkiye seramik sektöründe dijital teknolojinin öncülerinden Bien Seramik 30 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul Ümraniye’de hizmete girecek olan yeni yetkili satıcısı Altıneller Yapı Malzemeleri’nin açılışını gerçekleştirecektir. 



Bien Seramik saat 13:00’de başlayacak açılışta farklı etkinlikler ile yeni ürünlerinin tanıtımını da yapacak. 


Altıneller Yapı Malzemeleri'nin açılışı 30 Haziran Cumartesi saat 13:00'de...