18 / 05 / 2024

Bilal Demez

Bilal Demez

Mab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilal Demez tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Sevilen Sokak'ta kuruldu.

Kimler emlak vergisi ödemez? Kirada oturan emekliler dikkat! İşte emlak vergisi ödememek için yapılması gerekenler!

31 Mayıs tarihi itibarıyla sona eren emlak vergisi ödemelerinden muaf olan bir kesim bulunuyor. Peki kimler emlak vergisi ödemez? İşte muafiyet detayları...

Arsası ve evi olan emekliler aman dikkat: Emlak vergisi ödemeleri için son tarih ne zaman, kimler emlak vergisi ödemez? 

Arsası ve evi olan emeklilerin merak ettiği ve araştırdığı emlak vergisi ödemeleri 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Peki emlak vergisinden kimler muaf, kimler emlak vergisi ödemez? 

Evi, arsası olan emekliler dikkat: Emlak vergisi muafiyet şartları neler? Kimler emlak vergisi ödemez? 

EYT düzenlemesiyle 2023 yılında emekli olanlardan koşulları sağlayanların bu sene emlak vergisi ödeyip ödemeyeceği merak ediliyor. Peki emlak vergisi muafiyet şartları neler? Kimler emlak vergisi ödemez? 

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Kimler tapu harcı ödemez?

Tapu harcı muafiyeti, ev almak isteyenleri rahatlatmaktadır. TBMM sunulan yeni tapu harcı muafiyeti düzenlemesi hakkındaki kanun teklifi ile ev alacaklar rahatlıyor. İşte Kimler tapu harcı ödemez? Sorusunun yanıtı ve tapu harcı muafiyetine dair bilinmesi gerekenler!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri 6 gün sonra sona eriyor! Kimler emlak vergisi ödemez? 

Emlak vergisinin ilk taksit ödeme süresi 31 Mayıs 2022 tarihinde sona eriyor. Peki kimler emlak vergisi ödemez? Emlak vergisinde muafiyet şartları neler? İşte merak edilen ayrıntılar...

Kimler emlak vergisi ödemez 2022?

Gayrimenkuller için ödenen emlak vergisini bazı mal sahipleri ödemiyor. Peki, kimler emlak vergisi ödemez 2022? Emlak vergisi muafiyet şartları nelerdir?

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sarı tarafından kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

2020 emlak vergisini kimler ödemez?

Sıfır oranlı emlak vergisi bazı hallerde emeklilerin önemli tutarlarda tasarruf etmesini sağlıyor. Peki kimler emlak vergisi ödemez? 

Kimler emlak vergisi ödemez 2020?

Türkiye sınırları içinde yer alan gayrimenkuller için belli oranlarda emlak vergisi ödeniyor. Peki kimler emlak vergisi ödemez 2020?

Bilal Demez Haberi

Bilal Demez

Mab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bilal Demez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Mab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması,sanal ortamda satışını,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. 4-Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım satımı yapar, her türlü...