12 / 05 / 2024

Bilal Hocaoğlu

Bilal Hocaoğlu

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Fatih Hocaoğlu, Bilal Hocaoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolpam İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bilal Topuzoğlu tarafından kuruldu.

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ceyhun Cihat Bakır tarafından kuruldu.

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Değirmenci, Farooq Hussaın, Nejat Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Hoba İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hoba İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 770 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çapoğlu ve İsmail Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Hocaoğlu, Murat Hacaoğlu, Okan Hocaoğlu ve Okay Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Aris Seyahat Turizm Ve Film Yapım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Seyahat Turizm Ve Film Yapım Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Bilal Hocaoğlu Haberi

Bilal Hocaoğlu

Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Fatih Hocaoğlu, Bilal Hocaoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Hocaoğlu Otelcilik Turizm Seyahat Acentaları İnşaat Tekstil ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.      Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.       Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence...