28 / 04 / 2024

bilecik Bilim ve Deney Merkezi nerede

bilecik Bilim ve Deney Merkezi nerede

Ülkemizde sayıları hızla artan Bilim ve Deney Merkezlerinden biri de Bilecik'e açılıyor. Milli Eğitim Bakanlığının, Bilecik'le birlikte 16 ile yapma kararı aldığı Bilim ve Deney Merkezi Hürriyet Mahallesi'ne yapılacak.

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Milli Emlak Bilecik'teki 2 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Bilecik'te yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Bilecik Merkez'de 11.3 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Gazipaşa ve İstiklal mahallelerinde yer alan 25 gayrimenkulü 11 milyon 299 bin 683 TL'ye satıyor...

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki silüeti bozan yapılar yıkılıyor!

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olan 480 dönümlük Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafında tarihi silüeti bozan yapıların temizlenmesi için çalışmalar başladı.

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

bilecik Bilim ve Deney Merkezi nerede Haberi

bilecik Bilim ve Deney Merkezi nerede

Son yıllarda ülkemizde sayıları hızla artan Bilim ve Deney Merkezlerinden biri de Bilecik'e açılıyor. Milli Eğitim Bakanlığının, Bilecik'le birlikte 16 ile yapma kararı aldığı Bilim ve Deney Merkezi Hürriyet Mahallesi'ne yapılacak.


Her yaştan çocuğun bilimsel deneyleri tecrübe etme fırsatı yakalayacağı merkez için gerekli imar planı değişikliği, önceki gün Belediye Meclisinde görüşüldü ve komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi. Bilim Deney Merkezi’nde günlük hayatımızı kolaylaştıran birçok aletin hangi bilimsel sürecin sonucunda oluştuğu öğretilecek, gelişim süreçleri görülecek ve deneyimlenecek. Bilecik Bilim ve Deney Merkezi’nin çevre şehirlerdeki benzerleri gibi olması durumunda, merkeze gelenler kalp atışlarını dinleyecek, yüzlerce kilo ağırlığında bir arabayı kaldıraç kuvveti ile kaldırabilecek, bisiklet çevirirken iskeletlerini hayretler içerisinde izleyecekler, güneş enerjisi ile uçaklar uçuracaklar. Bu projeyle birlikte özellikle eğitim hayatının başında...