28 / 04 / 2024

Bilecik bina fiyatları

Bilecik bina fiyatları

Bilecik Satış Memurluğu, Bilecik Merkez'de bulunan 6 daireli binayı satışa çıkardı. 4 bin 468 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 4 milyon 648 bin 949 TL olarak belirlendi.

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Bina güçlendirme kaç para? İşte daire başı ödenecek fiyatlar!

‘Asrın felaketi’ denilen büyük depremlerin ardından Türkiye’nin birçok ilinde riskli yapılar için gündeme gelen güçlendirmeyle ilgili fiyatlar açıklandı. Peki binasına güçlendirme yapmak isteyen vatandaşlar daire başına kaç para ödeyecek? İşte o rakam…

Yeni konutlarda fiyatlar artacak mı?

Bina İnşaat Malzeme Endeksi TÜİK'e göre haziranda yüzde 53,9 yükselirken, İNDER'in mayıs ayındaki malzeme fiyatları endeksinde ortalama yükseliş yüzde 113 olarak kaydedildi. Sektör temsilcileri artan malzeme fiyatlarının yeni projelerdeki konut fiyatlarına yansıtılacağına dikkat çekti. 

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Adana'da sarmaşık kaplı binada daire fiyatları 1 milyon TL'yi aştı!

Bu binayı gören durup bir daha bakıyor. Adana'da sarmaşıklarla kaplı bina herkesin ilgisini çekiyor. 10 katlı binada konut fiyatları 1 milyon TL'yi aştı...

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Deprem 'ev fiyatları'nı vurdu! Sektör hareketlendi!

Depremden bu yana konut piyasasında yaşanan hareketlilik ev fiyatlarına yansıdı. Öyle ki ev ilanlarına; “boğaz manzaralı”, “toplu taşımaya yakın” gibi özelliklere eylül ayı sonrasında “depreme dayanıklı ev”, “yeni bina” gibi ifadeler eklendi.

Deprem sonrası ev fiyatları değişti!

İstanbul'da yaşanan depremin ardından yeni evlerin kira fiyatları yükseldi. Ev ilanlarında özellikle 'depreme dayanıklı ev’, ’yeni bina’, ’deprem yönetmeliğine uygun ev’ler öne çıktı.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Bilecik bina fiyatları Haberi

Bilecik bina fiyatları


Bilecik Merkez'de bulunan 6 daireli bina Bilecik Satış Memurluğu tarafından satışa çıkartıldı. İhalesi 30 Eylül Cuma günü yapılacak taşınmazın bedeli 4 milyon 648 bin 949 TL olarak belirlendi.



T.C BİLECİK SATIŞ MEMURLUĞU SATIŞ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN 



Özellikleri: Bilecik, Merkez, İstiklal Mah. Bilecik Eskişehir Asvaltı mevkii, 109 Ada, 1 Parsel' de kayıtlı taşınmaz ve bina şehrin merkezi konumunda ve en işlek caddelerinden biri olan Ertuğrulgazi caddesine cephedir. Bu cephe olan tarafta Sağlık Eczanesi bulunmaktadır. Bina; bodrum + zemin ve 3 normal kat olarak yığma taşıyıcılıdır. Oturma alanı 170,metrekare Taşınmazın bodrum katında kazan dairesi depo, zemin katında 190 metrekare alana sahip dükkan (sağlık eczanesi) vardır. Normal katlarda ise 2'şer daire bulunmaktadır. Binada bulunan 6...