03 / 05 / 2024

Bilecik Karasu projeleri

Bilecik Karasu projeleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Merkez’de iki proje!

Uzun bir süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Bilecik’te de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Bilecik Merkez’de kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Karasu'ya yeni yatırımlar inşa ediliyor!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bilecik Osmaneli projeleri örnek alınan ilçe oldu!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklamada Osmaneli ve 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Bilecik'te YHT ulaşım hattı inşaat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediyesi tarafından, Karasu caddesi Tekmar yolu ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) arasında 15 metre genişliğinde yol ve altyapı çalışmasına başlanıldı..

Selim Yağcı Bilecik projelerini yerinde inceledi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yağcı: "Projelerle bilecik belediyesinin örnek ve çevreci olduğunu ispat edeceğiz" dedi.

Bilecik Atık Su Arıtma Tesisi tamamlanmak üzere!

Bilecik Belediyesi tarafından Karasu mevkiinde gerçekleştirilen proje ile ender yapılan çalışmalardan birine daha imza atarak, hem çevre adına hem Bilecik adına güzel bir projeyi vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak...

Türkiye altyapı projeleri Londra'da yatırımcılara tanıtıldı!

Türkiye'de önümüzdeki 10 yıl içinde ulaştırma ve enerji alanında gerçekleştirilecek 250 milyar dolarlık dev projeleri Londra'da yatırımcılara tanıtıldı....

Bilecik Karasu projeleri Haberi

Bilecik Karasu projeleri

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehre yeni yapılan Karasu Gençlik Spor ve Yaşam Alanı ile Şehirlerarası Otobüs Terminali projesinde incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Encümen üyeleriyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini belirterek, ”Belediye Encümen üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve ilgili birim müdürlerimizle yapımı tamamlanan ve açılışa hazırlanan Şehirlerarası Otobüs Terminalimizde incelemelerde bulunduk. Otobüs Terminali hakkında encümen üyelerimizi bilgilendirdik. Ardından Karasu Gençlik, Spor ve Yaşam Alanında zemin çalışmaları tamamlanan Go-Kart pistinde encümen üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bilecik’imizde bir ilki daha gerçekleştirerek Go-Kart pistini şehrimize kazandırıyoruz. Go-Kart pisti gençlerimizin ve çocuklarımızın dolu, dolu vakitlerini geçirecekleri bir yer halini alacak. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde açıklamalar...