18 / 05 / 2024

Bilecik Kayı Boyu Camii

Bilecik Kayı Boyu Camii

Bilecik’te uzun zaman önce yapımına başlanan Kayı Boyu Camii, hayırseverlerden yardım bekleniyor. Egliman Bozkurt, " Camimizin ikinci katı yatılı kuran kursu olacak. Bizler hayırseverlerin yardımı bekliyoruz” dedi.

TOKİ Bilecik Osmaneli ön kayıtları başladı!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 14 Mart 2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri Projesinde ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Boyu İnşaat Taahhüt Yapı Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Sümeyye Tatar tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Sakarya Geyveliler ucuz ve kaliteli konutlarla buluşacak!

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Bilecik sosyal tesisleri vatandaşın hizmetine giriyor!

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3 Boyutlu Kayı Boyu Anıtındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerine getiriyor.

Maltepe'deki 3 parka padişah isimleri verilecek!

Padişahlar Maltepe’de yaşayacak Maltepe’de belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen 3 parka 'Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ve Kayı Boyu Parkı' isimleri verilecek.

Bilecik Pazaryeri OSB'de icradan 109.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bozüyük İcra Dairesi, Bilecik Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan BEYGAZ Anonim Şirketi üzerine kayıtlı gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam satış bedeli 109 milyon 513 bin 180 TL olarak belirlendi.

Bilecik Kayı Boyu Camii yardım bekliyor!

Bilecik’te uzun zaman önce yapımına başlanan Kayı Boyu Camii, hayırseverlerden yardım bekleniyor. Egliman Bozkurt, " Camimizin ikinci katı yatılı kuran kursu olacak. Bizler hayırseverlerin yardımı bekliyoruz” dedi.

Akiş GYO Bilecik'teki bina ve taşınmazlarını Ersur Tekstil'e sattı!

Akiş GYO KAP'ta Bilecik Bozüyük Yaftı Mevkii'nde kain ve T.C. Bozüyük Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada, kayıtlı bulunan taşınmazlar ve üzerindeki binaların satışı hakkındaki raporunu yayınladı.

Bilecik Kayı Boyu Camii ne zaman açılacak?

Bilecik’in en büyük camisi olacak Kayı Boyu Camii’ndeki yapım çalışmaları devam ediyor. Hürriyet Mahallesi, Karaçay Sokak’ta 2004 yılında temeli atılan cami, geçen sene Ramazan ayında ibadete açılmıştı.

Eviya Ege Boyu Evleri'nin temeli atıldı!

Sinpaş GYO projesi olan Eviya Ege Boyu Evleri'nin temeli törenle atıldı. Temel atma törenini emlakkulisi.tv ekibi izledi ve kaydetti

Eviya Gayrimenkul, Ege Boyu projesinin temeli atılıyor! 168 bin 500 TL'ye!

Sancaktepe'de yükselen Ege Boyu projesinin temeli 9 Haziran 2012'de düzenlenilen etkinliklerle atılıyor

Sancaktepe Ege Boyu'nda 246 bin TL'ye! Lansman fiyatları için 10 Haziran son gün!

Sinpaş GYO'nun iştiraki olan Eviya Gayrimenkul tarafından yapılan Sancaktepe Ege Boyu projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim imkanı 10 Haziran'a kadar geçerli olacak

Mülkiyeti kayınvalideye, intifa hakkı geline ait evin kira gelirini kim beyan edecek?

Hürriyet gazetesi yazarı Şükrü Kızılot, kayınvalidesi ile ilgili olarak ortaya çıkan bir vergi olayına değindikten sonra "Kayınvalideme yazık değil mi?" diye soran okurunu cevaplıyor

Bilecik Kayı Boyu Camii Haberi

Bilecik Kayı Boyu Camii

2004 yılında Hürriyet Mahallesi’nde yapımına başlanan dört minareli, 3 bin 500 metrekare alan üzerine yapılan Kayı Boyu Camii’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Kayı Boyu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ehliman Bozkurt, “Camimiz Osmanlı mimarisine uygun külliye şeklinde. Geçtiğimiz günlerde yeni modern, bay ve bayan abdest alma yerleri, tuvaletler ve gasilhane hizmete girdi. Camimizi Ramazan ayında ibadete açtık. Camimizin girişinde çalışmalar içerisinde şadırvanımızın tamamlanması gerekiyor. 13 tane küçük kubbemiz var. Kurşun ile kapatılacak. Kubbelere 40 ton kurşun gidiyor. Camimizin ikinci katı yatılı kuran kursu olacak. Bizler hayırseverlerin yardımı bekliyoruz” dedi.



Bilecik Kayı Boyu Camii ne zaman...