02 / 05 / 2024

bilecik Kyk Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak

bilecik Kyk Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay,Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

KYK ve özel yurtta kalanlar çabucak bir baksın! Aylık ücretlerde şok eden karar! Öğrencilerin feleği şaştı!

Evleri yıkılan depremzedelere çözüm olarak öğrenci yurtları bulundu. Bunun üzerine öğrencilerin eşyaları çöp poşetlerine konularak odanın dışına atıldı. Şimdi öğrenciler yurt ücretlerini ödemeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. KYK 2023 yurt ücretleri devam edecek mi?

KYK burs sonuçları belli oldu mu? GSB burs sonuç tarihi ne zaman? E-devlet kyk burs-kredi sonucu sorgulama ekranı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun öğrencilere verdiği KYK burslarının sonuçlarını üniversitenin açılmasıyla birlikte yüzbinlerce öğrenci bekliyor. KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar için tıklayınız...

KYK bursuna dair merak edilenler! KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022?

KYK bursuna dair milyonlarca öğrenci belli başlı konuları merak etmektedir. Onlardan biri de her yıl burs başvurusu yapılabilir mi ya da KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022? Şeklindeki sorulardır. İşte bu soruların yanıtları!

KYK bursu hakkında bunları biliyor musunuz? KYK burs almak için aile geliri ne kadar olmalı? İşte detaylar!

KYK bursuna dair pek çok öğrenci sorular sormaktadır. Bu sorular genellikle ne zaman açıklanacağı ve KYK bursunun kimlere çıktığı hakkında olmaktadır. İşte o sorular ve yanıtları!

KYK burs neye göre veriliyor? KYK geri ödemesiz burs kimlere verilir?

KYK burs başvuru sonuçları gündemde yer alıyor. Milyonlarca öğrenci KYK burs başvurularının ne zaman açıklanacağını beklerken, bu konuya dair de pek çok soru yöneltilmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

KYK faizleri silinecek mi? AK Parti'den flaş açıklama!

KYK borçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Yaptığımız düzenlemeyle bütün faizlerini siliyoruz, ana paraya dönüyoruz" diyen Elitaş, “Bundan sonra öğrenci kredileri hiçbir enflasyon ya da faiz artışa tabi olmayacak” dedi.

Lisans, önlisans, yüksek lisans, doktora için kredi ve burs desteği ne kadar? KYK burs başvuruları başladı mı?

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci KYK burs fiyatlarını ve başvuru tarihlerini araştırmaya başladı. Peki 2022-2023 yılları arasında KYK burs ödemesi ne kadar oldu? İşte 2022 KYK burs fiyatları...

KYK faizleri silinecek mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Bakan canlı yayında açıkladı!

Yüksek enflasyon, üniversite eğitimi boyunca KYK geri ödemeli öğrenci kredisi alan üniversite mezunlarının borçlarına yapılan faizleri de etkiledi. KYK borçları konusuna ilişkin bugün bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK borçlarına dair son dakika açıklaması geldi.

KYK burs ve kredi ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin...

Devlet tarafından ödenen desteklerden biri olan ve milyonlarca öğrenci tarafından yararlanılan burs ve KYK kredi ödemeleri hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. KYK burs ve kredi ödemeleri başladı. İşte tüm detaylar..

Gebze'deki öğrenci yurdundaki çatlaklar öğrencileri tedirgin ediyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) ait öğrenci yurdundaki kolon ve duvarlardaki çatlaklar öğrencileri tedirgin ediyor.

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

bilecik Kyk Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak Haberi

bilecik Kyk Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halit Doğan ve müdürlük çalışanlarının da yer aldığı incelemelerde Abdullah Ay, gerçekleştirilen çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri kapsamında, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Kyk Öğrenci Yurdu’nda kontrollerde bulunan Ay, binayı gezdi.


KYK ÖĞRENCİ YURDU BU YIL KAYITLARI ALACAK

Bilecik Belediyesi olarak, yapımı devam eden yurt binasında incelemelerde bulunduklarını dile getiren Abdullah Ay, ’’Öğrenci Yurdu çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Belediyesi olarak, çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yurt binası girişleri ve çevre düzenlemeleri çalışmaları hakkında yapacağımız uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimiz, bu yıl itibariyle buraya kayıtlarını yapacaklar. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte burası her türlü imkanı ile öğrencilerimizin hizmetine sunulacak’’ ifadelerini...