29 / 04 / 2024

Bilecik toki konutları satılık

Bilecik toki konutları satılık

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları!

Toplamda 36 adet daireden meydana gelen TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvurusu!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvurusu başladı ve devam ediyor. Ödeme planı kapsamında 144 aya kadar vade sağlanan projede 82 adet konut satışta.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar varan vade sağlanıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası 15 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Bilecik toki konutları satılık Haberi

Bilecik toki konutları satılık

Halk Bankası Bozüyük Şubesine yapılacak olan başvurular, Mart ayı sonuna kadar devam edecek. 3.’üncü etap konut satışları kapsamında emekli vatandaşlara yönelik 197 adet 2+1 konut ve 82 adet 3+1 konutun satışı gerçekleştirilecek. 2+1 konutlara sadece emekli vatandaşlar başvurabilirken 3+1 konutlara ise şart aranmaksızın herkes başvuruda bulunabilecek.

Emekli vatandaşlarda aranacak şartların, T.C. vatandaşı olması, kendisi, eşi ve velayeti altında bulunan çocuklarının üzerine tapuda kayıtlı bir konutun bulunmaması ve daha önce TOKİ konutlarından bir konuta sahip olmaması ve TOKİ’den kredi almamış olması, il nüfusuna kayıtlı olup en az bir yıldır ikamet ediyor olması, hane halkı gelirinin en fazla 3 bin 200 TL olması gerektiği belirtildi. Ayrıca eşlerden her ikisinin de emekli olması durumunda yalnızca birinin başvuruda bulunabileceği kaydedildi. Başvuru sayısı satışa çıkarılan...