28 / 04 / 2024

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu son durum

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu son durum

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

TOKİ Bilecik projesiyle tam 287 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik 2023 projesiyle tam 287 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projede ayrıca 4 adet dükkan ve 1 adet cami de yer alacak.

TOKİ Bilecik projesi için tarih belli oldu! 287 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik projesi için tarih belli oldu... 287 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Bilecik'e 144 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik'te inşa edeceği 144 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu son durum Haberi

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu son durum

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Bozüyük’e kazandırılacak olan kapalı spor salonu, 4 bin 199 metrekarelik oturum alanı ile toplam 6 bin 287 metrekarelik alanda yükseliyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre,  ihalenin yapılmasının hemen ardından başlayan inşaat çalışmaları hızla yükselirken, çok amaçlı olarak hizmet verecek salon, Bozüyüklü sporcuları geleceğe hazırlayacak.

Bozüyüklü sporcular, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte geleceğin profesyonelleri olma yolundaki çalışmalarına yeni kapalı spor salonunda...