03 / 05 / 2024

bilecik yenişehir bağlantı yolu

bilecik yenişehir bağlantı yolu

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi, Türkiye ve Bilecik için büyük önem taşıyor. Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile kente ulaşım kolaylaşacak ve kent önemli bir cazibe merkezi olacak.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

bilecik yenişehir bağlantı yolu Haberi

bilecik yenişehir bağlantı yolu

Bilecik gerek hızlı tren gerek karayolu ulaşımındaki yeni yatırımlarla başta İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya gibi büyük şehirler olmak üzere yurdun birçok noktasına ulaşım süresinin kısalmasıyla, ekonomik gelişmesine ivme katacak. Ayrıca yapımı tamamlanacak olan Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile Bilecik, Bursa'ya çok daha yakın mesafede bir il konumuna gelecek. Söz konusu şehirlere ulaşımı ortalama bir ila bir buçuk saat olacak Bilecik, böylece daha ulaşılabilir bir şehir haline gelecek ve yatırımları canlandıracak. 


Bilecik'te son beş yılda gerçekleştirilen ulaşım alanındaki yatırımlar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Bilecik'te bulunan Birinci OSB ve İkinci OSB'de yer bulamayan veya ulaşım problemlerinden dolayı çevre illere yatırım gerçekleştiren sanayicileri bölgeye çekmek adına Üçüncü OSB kuruluyor. Ayrıca Bursa ve Eskişehir'den Bilecik'e yatırımcı çekmek için de Üçüncü OSB büyük önem...