26 / 07 / 2024

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı

Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi. Eldemir, yaklaşık 49 kilometrelik karayolun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını belirtti.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin yeni kampüsünün inşaatı başlıyor! 414 milyon TL'lik dev yatırım için düğmeye basıldı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin Güzelbahçe’de yapım çalışmalarına başlanan yeni kampüs inşaatının ihalesi sonuçlandı. Söz konusu ihaleyi 414 milyon Türk Lirası bedel ile Antalya merkezli Simya Mimarlık Şirketi aldı.  İşte detaylar...

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un kalbine yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yenimelek Turizm, İstanbul Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni otel projesinin inşaatına resmen başlıyor. 104 odanın yer alacağı otel 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan  Kurtulmuş, Ordu Şehir Hastanesi inşaatını inceledi. Kurtulmuş, 2023 olmadan hastanenin açılması için çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Mersin Yenişehir için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Yenişehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı Haberi

Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatı

 AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik-Yenişehir karayolu inşaatındaki çalışmaların kısa süre içerisinde tekrar başlayacağını bildirdi.


Eldemir, yaptığı açıklamada, yaklaşık 49 kilometrelik Bilecik-Yenişehir karayolunun 17 kilometresinde sathi kaplamalı bölünmüş yol olarak tamamlandığını, kalan kısmının bitümlü sıcak karışım (BSK) kaplamalı bölünmüş yol olarak yapımı ile 17 kilometrelik kesiminin de BSK kaplamasının yapımı işi ihale edildiğini ancak yapılan itirazlar sonucunda ihale sürecinin tamamlanamadığını kaydetti.


Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından proje ile ilgili alınan nihai kararın verildiğini ve 23 Şubatta müteahhit firma ile sözleşme imzalanarak, inşaat çalışmalarının kısa sürede başlayacağını bildiren Eldemir, Bilecik'in gelişimine katkı sağlayacak projenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a ve Karayolları Genel Müdürlüğüne teşekkür etti. 


Hürriyet 


Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


Ak Parti Bilecik...