03 / 05 / 2024

Bilge Altuğ

Bilge Altuğ

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Metin Polat ve Bilge Altuğ ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Denizmen Sokak'ta kuruldu.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Bilge Siyahi'den 'Eski binalara depreme dayanıklılık testi yaptırın' önerisi!

Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Bilge Siyahi, ortalama binaların 50 yıl ömrü olduğunu belirterek, "Betonun sağlamlığı, demirlerin çapları, sıklığı bunların çok iyi araştırılması gerekiyor. Bunu belediyeler ve üniversitelerin ilgili laboratuvarlarıyla tespit etmek mümkün." dedi.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Bilge İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Bilge tarafından kuruldu.

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Bilge Çiftliği 5'inci yılında 5 mağaza açacak!

Bilge Çiftliği, franchise mağazalarla büyüyecek. 5'inci yılında 5 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Bilge Altınmakas Özgenoğlu, büyük şehirlerin yanı sıra yazlık bölgelerde de şubeler açmayı planladıklarını söylüyor.

Emre Altuğ'a icra şoku!

Emre Altuğ, ödemesi gereken kira borcunu ödemeyince icralık oldu. mal sahipleri ile anlaşma sağlayan ve protokol imzalayan Altuğ, borcunu ödemeyince yine icralık oldu.

Bilge Altuğ Haberi

Bilge Altuğ

9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Metin Polat ve Bilge Altuğ ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Üsküdar, Barbaros Mahallesi, Denizmen Sokak'ta kuruldu. 


9016 Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK - Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak.Fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlarından her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak,peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak,tadilat,rövele restorasyon ve onarım yapmak.Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak.Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.Her türlü jeodezi  ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler...