30 / 04 / 2024

Bilgi Merkezi

Bilgi Merkezi

Sancaktepe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında her mahalleye yapılan Kültür ve Bilgi Merkezleri’nin on birincisini Şaban-ı Veli Kültür ve Bilgi Merkezi adıyla Hilal Mahallesi’nde açıldı…

Mal sahipleri dikkat! Tapuda yeni bir dönem başlıyor

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulacak olan ‘Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi’ ile aynı sokakta ve mahallede fahiş fiyatla satılacak konutların tespitini kolaylaştıracağını kaydetti.

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!

Gayrimenkullerin gerçek değerinden satılmasını sağlamak için Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nce Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kuruluyor. Ayrıca kurulacak olan “toplu değerleme modeli”yle, fahiş fiyat balonu da  patlatılacak.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündeminde!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine entegre Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020'de Gayrimenkul Bilgi Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanlığının 845 tedbirden meydana gelen 403 sayfalık 2020 Yılı Programı yayımlandı. Tasarruf için konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulması, konutta değer artışını takip için gayrimenkul bilgi merkezi kurulması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı...

Tahir Büyükakın: Nereye ev yapmayacağımızı bilmeliyiz!

Depreme karşı en önemli konunun zemin olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Depremle ilgili çalışmalar yapıyoruz.Her şeyden önce veri zemin bilgi merkezi kurulmalı. Asıl mesele zemin, daha sonra bina" dedi.

Gayrimenkule disiplin geliyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Taşınmaz değerleme bilgi merkezi kurulacak, değer haritaları çıkarılacak ve yurt dışında tapu ve kadastro temsilcilikleri açılacak

Balıkesir Edremit Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit'te yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...

Bilgi Merkezi Haberi

Bilgi Merkezi

Şaban-ı Veli Kültür ve Bilgi Merkezi açılış törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bölgede Kastamonulu vatandaşların yoğun olması dolayısıyla bilgi evine Kastamonulu ilim ve maneviyat büyüğü Şaban-ı Veli‘nin adı verildi.


BU ÜLKENİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: “Kültür ve Bilgi Merkezleri çok büyük yatırımlar. Gençlerimiz geleceğe Bilgi Merkezleri vasıtasıyla iyi bir şekilde hazırlanacaklar. Amacımız 19 mahallemizin hepsinde bir bilgi evi açmak. Bilgi evlerinde 18 bin vatandaşımıza ücretsiz hizmet veriyoruz. Bilgi Merkezi’nde; derslikler, bilgisayar odası ve kütüphane bulunuyor.  Tamamen ücretsiz olarak ilköğretim öğrencilerine sunulacak olan Bilgi Merkezi’nde her sınıf 25 kişiden oluşuyor. Sınıflarda akıllı tahta ve projeksiyon cihazı bulunuyor. Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilgisi gibi temel dersler branş öğretmenler tarafından...