18 / 05 / 2024

bilgili oneortaköy

bilgili oneortaköy

Bilgili Holding tarafından yapılan One Ortaköy projesinde satılık 12 adet daire kaldı. Projede ev fiyatları 850 bin dolardan başlıyor

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu ulaşıma en az yüzde 50 zam gündemde!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili İstanbul'da toplu ulaşıma zam talebine ilişkin açıklama yaptı. Bilgili zam konusunda yaptığı açıklamada "Yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti. Bilgili Holding'e Sinan Temo Sinan Temo CEO ve Bora Ercantürk COO atandı.

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

Serdar Bilgili  '530 Broadway' binasını 386 milyon dolara satın aldı!

İş insanı Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo yatırımlarına devam ediyor. Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Michael Shvo, mart ayında Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar...

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Serdar Bilgili Amerika'dan 1.3 milyar dolarlık mülk aldı!

Son yıllarda ABD'de milyon dolarlık yatırımlar yapan Serdar Bilgili toplamda 1.3 milyar dolarlık yatırıma ulaştı...

Serdar Bilgili ABD'de rezidans yapacak!

Son bir yılda peş peşe yaptığı gayrimenkul yatırımları ve alımlarıyla dikkat çeken Bilgili Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili ortakları ile beraber Beverly Hills’deki 9.200 Wilshire Bulvarı’nda 54 rezidanstan oluşan ortak bir projeyi hayata geçirme kararı aldı...

Reysaş GYO 2019 yılı için Bilgili Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Bilgili Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

Şehirevleri Yapı Emlak İnşaat Malzemeleri Gıda Bina Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirevleri Yapı Emlak İnşaat Malzemeleri Gıda Bina Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bilgili tarafından kuruldu.

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

bilgili oneortaköy Haberi

bilgili oneortaköy

Toplam 95 konuttan oluşan One Ortaköy projesi 6 bin 797 metrekarelik alana kuruluyor. Bilgili Holding tarafından yapılan Oneortaköy projesi Mimar Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlandı. Projede satılık 12 adet daire kaldı. 17 bin 713 metrekare inşaat alanına sahip olan One Ortaköy projesinde evler hemen teslim durumda. 


One Ortaköy projesinde 150 metrekarelik 3+1 daireler 850 bin dolara, 174 metrekarelik daireler 950 bin dolara, 205 metrekarelik daireler 1 milyon 250 bin dolara satılıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar. 


6 kat konut, yer altında 3 kat otopark ve depo alanlarından oluşan One Ortaköy projesinde 24 saat güvenlik hizmeti veren, her daireye özel 2 kapalı otopark ve misafir otoparkı bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında fitness center, sauna, buhar odası, kapalı ve açık yüzme...