28 / 04 / 2024

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...



ABD’de yatırımlarını hızlandıran ve ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi  ile ortaklık kuran Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili'nin, New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdelenine ortak olduğu gündeme gelmişti. 

Serdar Bilgili, sosyal medya hesabından 88 katlı 278 metre uzunluğunda olan ve Manhattan’daki 125 Greenwich Caddesi’nde yer alan gökdelenin fotoğrafını paylaştı. 

Bilgili söz konusu paylaşımında 'Yakında' ifadesine yer verdi. 

Serdar Bilgili, New York taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

MIAMI VE İTALYA'DA BERABER ÇALIŞACAKLAR

Patronlar Dünyası'ndan Meltem Günay'ın haberine göre; ABD'de önemli yatırım kararları alan iş insanı Serdar Bilgili, Kuzey Amerika’nın en büyük emlak krallarından Michael Shvo'dan ayrılarak defa Bizzi - Partners ile ortak olmuştu. İki ortak hem ABD’de hem de Avrupa’da bazı projelere imza atacaklarını ifade ederken, ABD’li şirketin sahibi Davide Bizzi, Serdar Bilgili ile ilgili olarak "İş dünyasında aynı kültüre, aynı görüşe, aynı tutuma ve aynı değerlere sahibiz"  açıklamasında bulunmuştu. 

Serdar Bilgili, Bizzi'nin Miami Beach'te geliştirmekte olduğu bir ofis mülkü de dahil olacak şekilde gelecekteki tüm projelerde ortak olmayı planlıyor. Ayrıca Miami'de ve Los Angeles'ta yeniden geliştirmeyi planladıkları bazı ofis mülklerinde daha fazla fırsat arayışındalar. 

İtalya'da da projeleri olan Bizzi, projelerine Bilgili’yi de almak istiyor ve bu şekilde ikili otel de dahil olmak üzere Avrupa'da yatırım yapmayı amaçlıyor. 

Serdar Bilgili, New York taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Bilgili, ABD sahnesine ilk defa 2018 tarihlerinde arkadaşı Michael Shvo ile ortaklık kurarak giriş yaptı. Alman emeklilik fonu BVK'nın desteğiyle Bilgili ve ortağı Shvo, Deutsche Finance America ile büyük bir satın alma hamlesi yapan Bilgi ve ortağı Shvo, 711 Beşinci Cadde'deki Coca-Cola Binasını, 685 Beşinci Cadde'deki eski Gucci genel merkezini, San Fransisco’daki Transamerica Piramidi, Chicago'nun simgesel yapısı "Big Red" Beverly Hills'teki Mandarin Oriental Residences'ın alanını satın aldı.

Fakat ortaklar birbirleriyle çatıştı ve Bilgili tarafından Shvo'ya dava açıldı. Bilgili ve ortaklarının yaptığı yatırımların tutarı 3.5 milyar dolardan fazlaydı. Genelde satın alma yapan Chicago’da 333 Wabash adresindeki Big Red ismi verilen ofis binasını 370 milyon dolar bedelle, 48 katlı Transamerica gökdelenini ise 700 milyon dolar bedelle satın almıştı. 

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

Dolar/TL'de yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi test edildi! Bugün dolar kaç TL oldu?

Emekli çiftçilere müjde! 5000 TL ikramiyede son dakika gelişmesi!

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!


Geri Dön