18 / 05 / 2024

Bilinmeyen Kod Sergisi ne zaman

Bilinmeyen Kod Sergisi ne zaman

Comtemporary İstanbul 2014'ün ortak sponsoru 42 Maslak, Bilinmeyen Kod Sergisi'nin açılış partisi 13 Kasım Perşembe Günü Saat 22:30 ile 05:00 arası gerçekleşecek.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Kiracıya tazminat! Bilinmeyen detay ortaya çıktı

Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıkıyor. Bunları yapan ev sahibi kiracıya tazminat ödemek zorunda kalmakta. Avukat Cansen Erdoğan milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren bilinmeyen ayrıntılar ile ilgili açıklamalar yaptı.

EYT'de kıdem tazminatı gelişmesi! Kod 8 detayına dikkat

EYT'de flaş gelişme. SGK Uzmanı Emin Yılmaz, EYT’deki kademeli prim günü uygulaması, teşvik için 10 gün detayı ve kod 8 hakkında konuştu. İşte tüm detaylar...

Milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren bilinmeyen detay! Tazminat hakkı doğuyor

Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar öğrenildi. Avukat Cansen Erdoğan milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren bilinmeyen ayrıntılar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o detay...

DSİ personel alımında acil kod verdi! DSİ personel alımı 2022 ne zaman? DSİ personel alımı şartları nelerdir?

Devlet Su İşleri (DSİ) alımları vatandaşlar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. DSİ acil kod ile personel aradığını duyurdu. İşte detaylar!

Zengin ve fakir insanları ayıran 7 bilinmeyen özellik!

Zengin insanları fakir insanlardan ayıran özellikler neler? Zengin ve fakir insanları birbirinden ayıran yedi bilinmeyen özellik haberimizde yer alıyor...

Dikkat milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! SGK'dan Kod-29 açıklaması geldi!

Sosyal Güvenlik Kurumu, “Fesih kısıtından önceki dönemde aylık ortalama 17 bin çalışanın işten ayrılış nedeni ‘Kod-29’ olarak bildirilmiş iken fesih kısıtından sonraki dönemde bu sayı daha düşük olup aylık ortalama 15 bin kişidir” açıklamasını yaptı.

Gayrimenkulde bilinmeyen kahraman: Teknoparklar!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Teknoparklar: Teknoloji Geliştirenlerin Yuvası, Türkiye Gayrimenkul Sektörünün bilinmeyen kahramanı' başlıklı yazısını kaleme aldı.

GEMSS 2019 Sergisi 30 Kasım’a kadar uzatıldı!

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

GEMSS Genç Mimarlar Sergisi için başvurular 16 Temmuz'da bitiyor!

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından buluşturmayı planlayan GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi için başvuru süreci 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Mimarlar Odası’na Bauhaus sergisi!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nde Bauhaus’un 100. yılı nedeniyle bir fotoğraf sergisi düzenlenecek. Sergi 9 Nisan'da başlayacak.

Bilinmeyen Kod Sergisi ne zaman Haberi

Bilinmeyen Kod Sergisi ne zaman

Comtemporary İstanbul 2014'ün ortak sponsoru 42 Maslak, Bilinmeyen Kod Sergisi'nin açılış partisi 13 Kasım Perşembe Günü Saat 22:30 ile 05:00 arası...