06 / 05 / 2024

Bilişim 500 sonuçları açıklandı

Bilişim 500 sonuçları açıklandı

İnterpromedya tarafından bu yıl 15 ’ incisi gerçekleştirilen Bilişim 500 araştırmasının sonuçları, 25 Haziran ’ da Maslak TİM Center ’ da düzenlenen törenle açıklandı. 300 şirket yılı büyümeyle kapattı...

Anket sonuçları açıklandı! Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışı sürüyor...

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim öncesinde anket şirketleri tarafından çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk anket sonuçları açıklanmıştı. Buna göre, İstanbul'dan gelen yeni anket sonuçları ise görenleri şaşkına çevirdi. Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

2023 bursluluk sınavı sonuçları Yayınlandı! MEB İOKBS sınav sonuçlarını meb.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz!

Milli Eğitim Bakanlığı, 5. ila 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçlarını 'meb.gov.tr' üzerinden yayınladı. Bu sene sınavda 1 milyon 44 bin 846 öğrenci ter döktü. Sınav sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden erişim sağlanmaktadır.

Bilişim dünyasının gelirleri yüzde 74 oranında arttı!

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500”ün ilk verilerine göre, 2022 yılında sıralamaya giren şirketlerin toplam geliri, 2021 yılına göre yüzde 74 büyüyerek 372 milyar TL oldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek? Uzman isim bir bir anlattı! 

Meksa Yatırım GMY- Figen Özavcı Gümülcineli, seçim durumuna da değinerek borsa ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki borsada seçim öncesi neler oluyor? Seçim sonuçları borsayı nasıl etkileyecek?  

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Anket sonuçları ortaya koydu! Çalışanların yüzde 61’i iş bırakmayı düşünüyor!

İş dünyasındaki insanların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan sosyal paylaşım platformu LinkedIn'in son anketi büyük istifa dalgasını gözler önüne serdi. İşte sonuçlar…

Bilişim 500 sonuçları açıklandı Haberi

Bilişim 500 sonuçları açıklandı

İnterpromedya tarafından düzenlenen ve Türkiye’deki bilişim sektörüne ışık tutmayı amaçlayan Bilişim 500 araştırmasının sonuçları düzenlenen törenle açıklandı.


İnterpromedya tarafından bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen Bilişim 500 araştırmasının sonuçları, 25 Haziran’da Maslak TİM Center’da düzenlenen törenle açıklandı. Tören, başta Bilgi ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer olmak üzere Türkiye bilişim sektörünün önde gelen isimleri ve Türkiye’de bilişime yön veren şirketlerin temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.


Şirketlerin belgelerle onaylı net satış gelirlerine bağlı olarak cirolarına göre sıralandığı Bilişim 500, Türkiye’de ve yurtdışında Türkiye’deki bilişim sektörünün büyüklüğünü ortaya koyan referans niteliğinde bir araştırma olarak kabul ediliyor.


Yurtiçinde ve Yurtdışında Önemli Bir Referans


Törenin açılış konuşmasını yapan İnterpromedya Genel Müdürü Murat Göçe, Türkiye’de benzer bir örneği olmayan Bilişim 500’ün sektöre ve katılımcılara birçok yönden fayda sağladığına dikkat çekti....