22 / 07 / 2024

billboard rekoru

billboard rekoru

Onur Tümer ve MTL Organizasyon işbirliğiyle “En Çok Logoya Sahip İlan Panosu” Guinness rekor denemesi, 120 metre uzunluğundaki pano yüksekliğinin 11 metreden 15 metreye yükseltilmesi nedeniyle 25 Ekim tarihine ertelendi.

Avrasya Tüneli'nde araç geçiş rekoru kırıldı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Haziran Perşembe günü Avrasya Tüneli'nden 94 bin 454 araç geçtiğini ve yeni trafik rekoru kırıldığını açıkladı.

Gümüşte rekorun da rekoru bekleniyor!

Uzmanların sıklıkla tavsiye ettiği gümüş, bu kez altına farkl atacak gibi duruyor. Uzmanlar, gümüş tahminlerini açıkladı: O tarihte rekorun rekoru geliyor dediler.

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT'de yolcu rekoru kırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman-Konya-Ankara, Karaman-Konya-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hatlarında 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile "seyahat rekoru" kırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Borsada son 13 yılın rekoru! Halka arz çılgınlığı büyüyor!

Borsa İstanbul'da 2023’te 36 şirket 50.3 milyar liralık halka arz yaptı. 2010-2022 yıllarında gerçekleştirilen 229 halka arzın büyüklüğüne ulaşıldı. Reeder'in arzında toplam 4.2 milyon yatırımcıyla beraber katılım rekoru kırıldı.

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı!

Apple zammı açıkladı iPhone fiyatları peş peşe güncellendi. Apple'dan ağızları açık bırakan dev zam! En pahalı iPhone rekoru kırıldı! Fiyatlar peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Altın için 'bunlar rekor değil' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğiniz gün 2 bin dolar seviyesi ile rekor kırdı. Piyasalarda altın fiyatlarındaki rekor gündeme düşerken Altın için ''bunlar rekor değil'' diyen Altının Piri İslam Memiş asıl rekoru açıkladı!

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

billboard rekoru Haberi

billboard rekoru

Başkent’te Guinness rekortmeni Onur Tümer ve MTL Organizasyon işbirliğiyle bu cumartesi gerçekleştirilmesi planlanan “En Çok Logoya Sahip İlan Panosu” ( (Most Brands Advertising on One Single Billboard) Guinness rekor denemesi 120 metre uzunluğundaki pano yüksekliğinin 11 metreden 15 metreye yükseltilmesi nedeniyle 25 Ekim tarihine ertelendi.


Yaklaşık 2 hafta gibi kısa bir sürede 50 kişilik bir ekibin çalışması sonucu inşa edilen dev billboard, ANKAPARK’ın İstanbul yoluna bakan cephesinde, 1320 metrekarelik bir alanda kuruldu.


Etkinliğe başta gıda sektörü olmak üzere, inşaat, iletişim gibi çok sayıda sektördeki firmaların büyük ilgi gösterdiğini belirten Guinness rekortmeni Onur Tümer, “Rekor denemesine büyük ilgi var. Bu ilgiyi karşılayabilmek adına billboard yüksekliğimizi 11 metreden 15 metreye çıkarma kararı aldık. Revize edilen rekor denememiz 1.800 metrekare olacak” dedi.


Dünyanın en büyük...