02 / 05 / 2024

Bimeks anamur

Bimeks anamur

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Asrın projesinde Anamur ayağındaki açılış 17 Ekim'de!

Türkiye'den KKTC'ye su temin edilmesini öngören ve "asrın projesi" olarak adlandırılan projenin Anamur ayağındaki açılış, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Bakanlık Mezitli-Anamur Sahil projesini onaylanmadı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, “En büyük projemiz” dediği, Mezitli’den Anamur’a kadar sahil boyunca iki etapta gerçekleştirmeyi planladıkları ve projesini 7 ayda hazırladıkları ‘Sahil Projesi’ne Maliye Bakanlığı’nın onay vermed

Anamur İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları için adım atıldı!

Anamur İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atıldı. Anamur- Ermenek karayolu Karalar Bahşiş köyü sınırında yapılmasına karar verilen İmalatçılar Sanayi Sitesi iki etaptan oluşacak.

Mersin Anamur Evleri’nin temeli atıldı!

Mersin’in Anamur ilçesinde yapımı süren Anamur Evleri’nin ikinci bloğunun temeli atıldı. Kent merkezinde yapımı devam eden projede 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezi yer alacak.

Çağıner Group Anamur'da otel ve AVM yapacak!

KKTC’nin ilk otellerinden Acapulco ile ismini duyuran Çağıner Şirketler Grubu, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm yakın..

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Anamur'da biyolojik atıksu arıtma tesisi törenle açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, îller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Anamur Biyolojik atıksu arıtma tesisi açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon daresi (MESK) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi iş birliği ile yapılan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Mersin Anamur Atıksu arıtma tesisi açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı

Bimeks anamur Haberi

Bimeks anamur

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Şehrin merkezindeki Yeşilyurt Mahallesi, Akdeniz Caddesi 44/A adresinde hizmete açılan iki katlı bina; Anamur’un en büyük teknoloji mağazası olma özelliğini taşıyor. Bimeks Anamur mağazasının açılışına, Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muittin Şenel, Franchise iş ortağı Muhammet Ali Aslangil, yerel yetkililer ve Bimeks yöneticileri katıldı. Mağazanın açılışında konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Önder Turan, Anamur’un en çok ürün çeşitliliğine ve en uygun fiyatlara sahip teknoloji mağazasını açtıklarını vurguladı. Mağaza için şehir merkezinde, ulaşımı kolay bir lokasyon seçtiklerini belirten Önder Turan, şunları söyledi:

“Anamurlulara, iki katta toplam 328 metrekarelik bir mağazada hizmet vereceğiz. Geniş sergi alanımızda özellikle beyaz eşya ve televizyon gruplarında...