29 / 04 / 2024

Bimeks kıbrıs mağaza

Bimeks kıbrıs mağaza

1001 Airport Mall Shopping Centre’deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek teknoloji perakendecisi oldu.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Kıbrıs'ta yabancı yatırımcı krizi! Son beş yılda emlak alan yabancıların sayısı 15 bin oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konut sektörü çıkmaza girdi. Yabancıların mülk edindiğine dar gelen idialar tartışma yarattı. 

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, İngiliz Üsler Bölgesi'ndeki malları için hukuki girişim başlattı!

Kıbrıs Vakıflar İdaresi (EVKAF), Kıbrıs Rum Yönetimi ve Birleşik Krallık arasındaki anlaşma ile İngiliz Egemen Üsler Bölgeleri'ndeki vakıf mallarının sivil kullanım ve yerleşime açılmasına itiraz ederek hukuki girişim başlattı.

Kıbrıs'ta 3 bin 500 konut projesine tepki!

Bio-Der Başkanı Hasan Sarpten, Kıbrıs'ta yapılması planlanan sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarpten, hükümet tarafından duyurulan 3 bin 500 sosyal konut projesinin gelişi güzel bir betonlaşma yaratacağını ifade etti...

CTP heyetinden Kıbrıs'ın imar planına destek!

CTP heyeti, Mağusa-İskele-Yeniboğaziçi İmar Planı çerçevesindeki öneri ve görüşlerini dinledi. Heyet, Kıbrıs'ın planlarına destek vereceklerini açıkladı.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Kıbrıs'ın imar planları yeni Maraş'ı yaratacak!

Kıbrıs Mağusa, İskele ve YeniBoğaziçi’nin imar planı için son birkaç ayda birçok toplantı düzenlendi. Yetmedi üzerine bir de çalıştay bile yapıldı. Kıbrıs Star Gazetesi yazarı Cüneyt Oruç, bugün yazısında toplantı detaylarını paylaştı. 

Kıbrıs İskele'nın imar planı onaylandı!

Kıbrıs UBP İskele İlçe Başkanı Osman Kırşan, son günlerde tartışmalara neden olan Mağusa Emirnamesi için “Biz imar planını onaylıyoruz emirname doğru değil'' diye konuştu.

Kıbrıs Mağusa'da imar planı gerginliği!

Kıbrıs Mağusa'da imar planıyla ilgili emirnamenin kabulünün ardından, ilgili bölgelerde bilgilendirme toplantıları başladı. 

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Bimeks kıbrıs mağaza Haberi

Bimeks kıbrıs mağaza

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC’nin ‘teknoloji üssü’ olmaya geldi. 1001 Airport Mall Shopping Centre’deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk -ve tek- teknoloji perakendecisi oldu. Bimeks, Kıbrıs mağazası için Türkiye’deki mağazalarından tecrübeli yönetici ve satış danışmanlarını görevlendirdi. Kıbrıslılar, yoğun ilgi gösterdikleri açılışta özel kampanyalarla binlerce çeşit ürünle buluştular.


İLK AŞAMA OLDU


Bimeks’in düzenlediği eğlenceli etkinlikler ve ödüllü yarışmalar açılış törenine coşku kattı. Açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, yurtdışı yatırımlarının ilk ayağı olan Kıbrıs mağazası açılışına gösterdikleri yoğun ilgi için Kıbrıslılar’a teşekkür etti. Akgiray, Bimeks’in iş modeli ve yazılım altyapısıyla önemli bir know-how’a sahip olduğunu ve birçok ülkeden yatırım teklifi aldıklarını vurgulayarak “Kıbrıs mağazamız, Bimeks’in yurtdışı açılımının ilk...