08 / 05 / 2024

bina cephe yenileme

bina cephe yenileme

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Kentsel Tasarım Müdürlüğü, ilçe genelindeki iş yeri tabelaları ve dış cepheleri modern şehircilik estetiğine uygun olarak yeniden tasarlıyor.

Başakşehir'deki riskli bina stoku yüzde 13'e indi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarını da sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilçedeki riskli bina stoku yüzde 13'e indi. 

Başakşehir'de riskli bina oranı yüzde 13'e indi!

İstanbul Başakşehir’de depreme güvenli konut sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Başakşehir genelinde süren kentsel yenileme çalışmalarıyla 2009'da yüzde 50 olan riskli bina stoku oranı yüzde 13’e düşürüldü. 

Bina ruhsat yenileme ücreti 2021!

İnşaat çalışmaları için ruhsat alınmasının ardından 2 yıl içerisinde inşaata başlanması ve 5 yılda tamamlanması şartı bulunuyor. Aksi halde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, bina ruhsat yenileme ücreti 2021 ne kadar?

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Esenler'deki riskli 40 bina birer birer yıkılıyor!

Toplam 98 bin riskli binadan 56 bininin yenilendiği Esenler'de bina yenileme çalışmaları sürüyor. Esenler'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli ilan edilen 7 katlı bir binanın daha yıkımı yapılacak.

Renda Köşkü'ndeki tadilat devlet sırrı oldu!

Başkent Ankara'da yer alan Renda Köşkünde yürütülen dış cephe yenileme ve inşaat faaliyetleri,“Devlet Sırrı’’ oldu.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Bina dış cephe temizliği masrafı kime ait?

Bina dış cephe temizliği söz konusu ise bu masraflar kime ait olmalıdır? Kiracıyı mı yoksa ev sahibini mi ilgilendirir?

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

bina cephe yenileme Haberi

bina cephe yenileme

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlattı. 


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Kentsel Tasarım Müdürlüğü, ilçe genelindeki iş yeri tabelaları ve dış cepheleri modern şehircilik estetiğine uygun olarak yeniden tasarlıyor.

Daha prestijli bir hale dönüşecek Proje kapsamında pilot bölge seçilen Gazi Mustafa Kemal Caddesi esnaflarıyla bir araya gelen Kentsel Tasarım Müdürlüğü, yenilenecek olan tabelalar, dış cepheler, sigara içme alanları. tenteler ve reklam panoları hakkında vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulundu. Büyükçekmeee Belediye Koordinatörü Ahmet bayraktar ve Kentsel Tasarım Müdürü Tuğba Yetkin. "Kentsel Estetik" projesi hakkında esnafa bilgi verirken, soruları yanıtladılar. Tabela sistemlerinin tek tip hale getirileceğini söyleyen Kentsel Tasarını Müdürü Yetkin, görüntü kirliliğinin sona ererek iş yerlerinin daha prestijli...