30 / 04 / 2024

bina yönetimi kanunu

bina yönetimi kanunu

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Grup Bina Tesis Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Arıcı tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Apartman yöneticiliği kanunu nedir? Apartman yöneticiliği ücreti hesaplaması!

Apartman sakinlerinin ortak kararıyla seçilen apartman yöneticiliğini kanunu bulunur. Apartman yöneticiliği yapacak kişilerin, bu kanuna uymaları gerekir. Yöneticinin, apartman yöneticiliği kanununa uyması hem kendisi için hem de yönetimi devraldığı bina yönetimi için faydalıdır.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Life Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik’te  50  bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tekin tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

Sitedeki değişikliklere bina yönetimi müdahale edilebilir mi?

Kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabiliyor, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebiliyor.

bina yönetimi kanunu Haberi

bina yönetimi kanunu

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Sitemizdeki apartmanlardan birinin en üst katındaki kat maliki, çatıyı teras yaparak kullanıyor. Buna engel olabilir miyiz?'' sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Sitemizdeki apartmanlardan birinin en üst katındaki kat maliki, çatıyı teras yaparak kullanıyor. Buna engel olabilir miyiz?

Çatı da kat mülkiyeti kanunu gereği ortak alandır ve tüm kat maliklerinin açıkça rızası olmadıkça tek bir kat malikine özgülenemez ve bu alana teras vb. yapılar yapılamaz. Böyle bir durumun varlığı halinde kat malikleri kurulunun verdiği yetki ile site veya bina yönetimi tarafından müdahalenin men'i ve ecrimisil davaları açılabilir, yapılmış olan yapılar varsa, değişiklikler varsa eski hale getirilmesi talep edilebilir..

Site yönetimine dava açılır mı?

Bankalar, site ve apartman yönetimi kredisi verebilir...