28 / 04 / 2024

binalara iç tasarım 2 b inşaat

binalara iç tasarım 2 b inşaat

Binaların iç mekan uygulamalarında çelik, ahşap ve paslanmaz çeliğin uyumunu estetiğe dönüştüren 2 B İnşaat son yıllarda hayata geçirdiği projelerle öne çıkmaya başladı. Ağırlıklı olarak kurumsal çalışmalar yapan firma banka şubeleri ve alışveriş merkezle

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Sarelle yenilenen tasarımıyla raflarda! Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye’nin köklü çikolata markalarından Sagra’nın kalite ve doğallığı bir araya getirdiği geleneksel ürünü Sarelle, yenilenen logosu ve tasarımıyla raflarda yerini almaya başladı. Peki yeni Sarelle'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 26 Mart 2023 Sarelle fiyatları...

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Ford Kuga fiyatlarında son dakika! Tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşimi! İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Kuga, çarpıcı tasarımı, çevreci ve yüksek verimli farlı motorları, ergonomik iç tasarımı ve ileri düzey teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. En ucuz Ford Kuga kaç TL? İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çarpıcı iç ve dış tasarımıyla yeni Kia Ceed HB! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Kia yeni Ceed HB modelinin mart ayına ilşikin fiyat listesini açıklandı. Peki çarpıcı iç ve dış tasarımıyla Kia Ceed HB modeli ne kadardan başlıyor? İşte Kia Cedd HB fiyatları...

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro İç Tasarım Zemin Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Tonka tarafından kuruldu.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

binalara iç tasarım 2 b inşaat Haberi

binalara iç tasarım 2 b inşaat


1994'te Capitol Alışveriş Merkezi'nin çelik, paslanmaz çelik ve ahşap işlerini yapan 2 B İnşaat her zaman butik projelere imza atıyor. 1994'te ülkemizde paslanmaz çeliğin uygulamalarının yapılmadığı dönemlerde 2 B İnşaat ilk uygulamayı MNG Holding'in işlerini yaparak hayata geçirerek bir ilke imza attı. Bu aynı zamanda ülkemizde paslanmaz çelik, ahşap ve çeliğin korkunç uyumuyla ortaya çıkan estetik iç mekanların başlangıcı olarak tanımlanabilir. Kaba inşaat yapmayan firma iç mekan uygulamalarında oldukça iddialı. Temel felsefe her zaman kaliteli iş yapmak. Bir işin zamanında, kaliteli ve uygun fiyatla yapılması gerektiğini söyleyen 2 B inşaat firma sahibi Mimar Şenol Dağlar bu amaç uğruna sıkıntılı dönemlerin olduğunu ama kararlı adımlarla başarılı işler yaptıklarının altını çiziyor.