30 / 04 / 2024

Binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu

Binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu

İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde görülmeye başlayan hortum, yıldırım ve ani bastıran sağanak yağışlar yaşamı olumsuz etkilemeye başladı. Binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu mümkün...

Alper Alptekin: Tokat'ın yüzde 50'si dönüşmeli!

Anadolu'nun en büyük Kentsel Dönüşüm Projesine star verecek olan Tokat'ın en büyük Kenetsel dönüşüm firması Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin, "Tokat'ın yüzde 50'lik bölümünün dönüşmesi gerekiyor. Yıkılan binalarda gördük. Bunların hepsi ayakta duran tabut" dedi.

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Gazbeton kullanımıyla yüzde 50 enerji tasarrufu mümkün!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, yapı sektöründe değişim beklediklerini vurgulayarak, "Çerçevede gazbeton kullanılan binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanabilir'' dedi.

Isı yalıtımı enerjide yüzde 50 tasarruf sağlar!

NASA, önümüzdeki kışın olağanüstü sert geçeceği konusunda Türkiye'yi uyardı. Eryap Grup CEO'su Emrullah Eruslu gelecek kara kışa yalıtımla giren binalarda enerji harcamalarının yüzde 50 oranında azalacağını belirtti.

Yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlanabilir!

Eryap Grup CEO'su Emrullah Eruslu, NASA'nın uyarısının ardından yaptığı açıklamada, gelecek kara kışa yalıtımla giren binalarda enerji harcamalarının yüzde 50 oranında azalacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Yalıtımlı binanın enerji harcaması yüzde 50 düşer!

NASA, önümüzdeki kışın olağanüstü sert geçeceği konusunda Türkiye’yi uyardı. Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu gelecek kara kışa yalıtımla giren binalarda enerji harcamalarının yüzde 50 oranında azalacağını belirtti.

Binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufu mümkün!

Mersin'de düzenlenen "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminerde, binalarda yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufunun mümkün olabileceği vurgulandı. İşte açıklamalar...

Anadolu Jet ile biletini erken al yüzde 50 indirimli uç!

15 - 18 Eylül 2014 tarihleri arasında, bilet satın alan herkes, AnadoluJet’in “Yüzde 50 Erken Rezervasyon Kampanyası” ile 1 Kasım 2014 - 15 Ocak 2015 tarihleri arasında Kıbrıs ve tüm Türkiye’ye yüzde 50 indirimle uçuyor.

Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarına vatandaşların yüzde 50 indirimli binmesini onayladı. Karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Kurban Bayramı'nda şehiriçi ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarına vatandaşların yüzde 50 indirimli binmesini onayladı. Karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi...

Kurban Bayramı’nda ulaşım yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kurban Bayramı süresince toplu taşıma araçlarına vatandaşların yüzde 50 indirimli binmesini onayladı. Karar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Wone Lighting yol aydınlatma ürünleri yüzde 50 enerji verimliliği sağlıyor!

Aydınlatma alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Wone Lighting yeni yol aydınlatma armatürü Mercure, düşük maliyeti ve sağladığı yüzde 50 oranında enerji verimliliği ile hem güvenlik hem de daha etkin aydınlatmayı tek bir çatı altında sunuyor...

Trabzon'da turizm rakamları geçen yıla oranla yüzde 50 arttı!

Trabzon'da, geçen yıla oranla bu yıl turizm sezonunda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Geçen yılın Temmuz ayı verilerine göre, genel toplamda yerli ve yabancı turist sayısı yüzde 50 oranında arttı.

Binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu Haberi

Binalarda yüzde 50 enerji tasarrufu

İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde görülmeye başlayan hortum, yıldırım ve ani bastıran sağanak yağışlar yaşamı olumsuz etkilemeye başladı. Bu durumu küresel iklim değişikliğinin görünen etkileri olarak değerlendiren uzmanlar, ısı yalıtımı ve enerji verimliliğinin iklim değişikliği ile mücadelede kilit rol oynadığını söyledi. Doğru ürün ve uygulama ile 'binalarda yüzde 50'ye varan enerji tasarrufu' sağlanabileceğini belirten uzmanlar, bunun da atmosfere bırakılan sera gazı salınım oranlarında azalma sağlayacağını...