05 / 05 / 2024

Binali Yıldırım ulaşım projeleri

Binali Yıldırım ulaşım projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, büyük bir alana inşa edilmesi planlanan Oyuncu Köyü ve 23 adet Mavi Bayraklı plaj projelerinin detaylarını ve ulaşım ile ilgili çözüm önerilerini açıkladı. 

Denize kıyısı olan her bölgeye aktarma limanı yapılacak!

Deniz taşımacılığında 1-1.5 yılda eski güzel günlere dönüleceğini belirten Başbakan Yıldırım “Hedefimiz denize kıyısı olan her bölgemizde bir ana aktarma limanı oluşturmak” dedi.

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, büyük bir alana inşa edilmesi planlanan Oyuncu Köyü ve 23 adet Mavi Bayraklı plaj projelerinin detaylarını ve ulaşım ile ilgili çözüm önerilerini açıkladı. 

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

İşte Binali Yıldırım'ın hayata geçirdiği mega projeler!

AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 11 yılı aşan bakanlık görevinde çalışkan ve başarılı bir isim olarak öne çıktı.

Binali Yıldırım'dan Marmara Otoyol Ringi müjdesi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir Otoyolu projelerinin gerçekleştirilmesiyle Marmara Otoyol Ringi'nin faaliyete geçirileceğini söyledi.

Binali Yıldırım: Ulaşım yatırımlarının meyvesini alıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Türkiye, havayollarında 200 milyon yolcuya koşuyor. Havayollarında sadece 4 ayda 50 milyonun üzerinde yolcu taşındı. Yaptığımız yatırımlar meyvesini veriyor” dedi.

Binali Yıldırım'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Komisyonda, Kanal İstanbul projesiyle 10 milyar dolarlık rant oluşturulacağı iddialarına yanıt verdi. Yıldırım “Ranttan zarar gelmez, kamu yararına olduğu sürece” dedi.

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'un altyapısıyla ilgili sorunumuz yok!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul'a ilişkin "torba kanun" tasarısında yer alan düzenlemenin projenin yasal altyapısını oluşturan bir düzenleme olmadığını belirterek, "Kanal İstanbul'un altyapısıyla ilgili sorunumuz yok." dedi.

Binali Yıldırım'dan Avrasya Tüneli ziyareti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Haydarpaşa'da bulunan Karayolu Geçiş Projesi Merkez Ofisini ziyaret etti. Bakan Yıldırım, ziyaret kapsamında Avrasya Tüp Projesi'nde gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi edindi.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Binali Yıldırım: 14 şehir hızlı trenle birbirine bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Nüfusumuzun yüzde 55'inin yaşadığı 14 şehri 2023 hedefleri içerisinde hızlı trenle birbirine bağlayacağız" dedi.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

Binali Yıldırım: Demiryolları da özel işletmecilerin kullanımına açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Sinyal ve elektrik işi de bittikten sonra bu yıldan itibaren demiryollarını da özel işletmecilerin kullanımına açacağız. Belirli bir bedel karşılığında burayı kullanabilecekler" dedi.

Binali Yıldırım ulaşım projeleri Haberi

Binali Yıldırım ulaşım projeleri

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın programına eşlik ederek Yıldırım'a merak edilenleri sordu. Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı.İşte o röportaj.. 

Yaklaşık 2 hafta önce sözleştik. Binali Yıldırım İstanbul’da ilçeleri gezerken Tuzla’yı bana ayıracak. Programlarının bir kısmına eşlik edip, kendisiyle röportaj yapabileceğim.

Kararlaştırdığımız gün geldi, çattı. Dün (salı),HT video ekip lideri Emre Acar ile birlikte Tuzla’ya doğru yola çıktık. O günkü programa belli bir noktada dahil olacağız, hem gözlem yapacağız hem de mikrofon uzatıp, merak ettiklerimizi soracağız… Şansımıza da pırıl pırıl bir hava…

GİSBİR’de (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği) buluşmak üzere sözleştik. Oraya vardığımızda Binali Bey’in eski Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Şafak’ın vefat haberini aldığını, Pendik’e cenazeye gittiğini belki küçük bir gecikme olabileceğini söylediler. Benim bildiğim...