29 / 04 / 2024

Binance halk arzı

Binance halk arzı

Küresel kripto para borsalarında Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, halka açılabileceğini dile getirdi.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Bakan Nebati duyurdu! İşte yeni tasarruf aracı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati darphanenin Borsa İstanbul'da halk arz yolu ile altına dayalı sertifika ihracını açıkladı. İşte detaylar!

Borsa'ya yeni bir GYO daha geliyor, üç ayda bir temettü dağıtacak kira gelirini paylaşacak

Artaş İnşaat 2023 yılında yeni bir GYD kurarak halk arz etmeyi planlıyor. Kurulacak şirketin yüzde 25'inin halka açılacağını kaydeden Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, "Yüksek kira gelirini vatandaşla paylaşacağız" dedi.

Binance halka arz olabilir!

Küresel kripto para borsalarında Binance'nin CEO'su Changpeng Zhao, halka açılabileceğini dile getirdi.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili tescillendi!

Halk GYO Esas Sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5 ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. Maddeleri tadil ve onay süreçleri tescillendi. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı akabinde T.C.Ticaret Bakanlığı'na yapılan başvurusu onaylandı.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Halk GYO'nun esas sözleşmesinin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya yaptığı başvurusu onaylandı.

Halk GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Halk GYO, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya başvurdu.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi revize edilecek!

Halk GYO Yönetim Kurulu'nun esas sözleşmenin, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin revize edilmesi için SPK'ya başvuru yapıldı. 

Halk GYO 2 milyar TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Halk GYO, 2 milyar TL nominal değerli tahvil, bono veya benzeri türden borçlanma araçlarını halka arz edilmeksizin tahsisli veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihraç edecek.

Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyar TL'lik 6.Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama, yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle  ihraç edilecek, 2 milyar TL ihraç tavanı kapsamında, 6.Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Binance halk arzı Haberi

Binance halk arzı

Dünyanın en büyük kripto para birimlerinde Binance US'in halka açılabilir. Hürriyet'te yer alan habere göre; firmanın CEO'su Changpeng Zhao konuyla ilgili açıklama yaptı.

Brian Brooks tarafından yönetilen ve Binance’den ayrı bir kuruluş olarak faaliyette olan San Francisco merkezli kripto para borsası Binance US, Binance’in karşılaştığı düzenleyici problemlere rağmen hisselerini bir ABD borsasında alıp satmaya başlamak istiyor.

Zhao söz konusu açıklamayı Cuma günü Siam Commercial Bank of Thailand tarafından düzenlenen REDeFINE Tomorrow etkinliğinde yaptı.

Tayland'da Siam Commercial Bank'ın girişim sermayesi bölümü SCB 10X tarafından yapılan etkinlikte açıklama yapan Zhao, "ABD'deki ortağımız potansiyel halka arzı değerlendiriyor. Ancak halka açılma henüz kesin değil" diye konuştu.

Zhao, Binance'nin kendisinin halka açılmasının hedeflemediğini fakat ilerleyen dönemlerde planların değişebileceğini de dile getirdi.

Bitcoin yeniden yükselişe...