05 / 05 / 2024

Binance kripto para yatırımı

Binance kripto para yatırımı

Binance, Fransa'da Avrupa'nın blockchain ve kripto para ekosistemini geliştirmek amacıyla 100 milyon Euro'luk bir girişime start verdi.

Kripto para borsası Binance 1.000'den fazla çalışanını işten çıkardı!

Kripto para borsası Binance'den son dakika haberi geldi. Binance 1.000'den fazla çalışanı işten çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Kripto para piyasasında deprem! Dev şirket o pazardan çekildi 

Kripto para piyasasında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip ve dünya genelinde popülerlik kazanmış kripto para borsalarından biri olan Binance, beklenmedik bir şekilde Kanada pazarından çekilme kararı aldı. İşte detaylar.

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

Kripto para piyasasında deprem üstüne deprem! Bir kripto devi daha tüm işlemleri durdu

Kripto para piyasasında Celcius'un ardından Binance'dan da flaş bir karar geldi.

Kripto para piyasasında rüzgar ters esti! Celcius'un ardından Binance, Bitcoin çekimlerini askıya aldı!

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Binance, Bitcoin çekişlerini geçici olarak durdurdu. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte detaylar

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

WhatsApp kripto para transfer özelliğini ABD'de hizmete açtı!

WhatsApp, kripto para transfer özelliğini ABD'de sınırlı sayıda kullanıcısının hizmetine sundu.

Binance kripto para yatırımı Haberi

Binance kripto para yatırımı

Binance, Fransa ve Avrupa'nın blok zinciri ve kripto para ekosistemini geliştirmek amacıyla France Fintech ile iş birliği yaparak, 100 milyon Euro'luk bir yatırım gerçekleştirdiğini açıkladı.Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Binance'nin CEO'su Changpeng Zho (CZ), Paris'te gerçekleştirilen konferansta "Objective Moon" ismini verdikleri girişimin ayrıntılarını duyurdu. CZ, "Fransa'daki yatırımımızla birlikte Avrupa'nın blockchain ve kripto para alanında gelişimini desteklemek istiyoruz" açıklamasında bulundu. 

Fransa Fintech Başkanı Alain Clot ise iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: 

"Fransa'nın merkezi olmayan finans alanında Avrupa'nın önde gelen oyuncusu olmak için düzenleme, yetenek ve uzmanlık açısından benzersiz bir konuma sahip olduğunu düşünüyoruz. Binance ile başlayan bu iş birliği ile ekosistemin önümüzdeki yıllarda dünyada önemli ölçüde büyümesine katkı sağlayacağına inanıyoruz." 

100 milyon euroluk girişim, 3 önemli inovasyon projesi

Binance'nin...