04 / 05 / 2024

binanın çatısına villa

binanın çatısına villa

“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Fiat'tan müthiş sonbahar kampanyası. Egea’nın yarısını şimdi yarısını bir yıl sonra öde! İşte 9 eylül 2022 fiyat listesi

Fiat, Egea Ailesi tutkunlarının karşısına reddedemeyecekleri bir sonbahar kampanyası ile çıkıyor. Egea Ailesi’nin yarısını şimdi, kalanını ise 1 yıl sonra ödeme seçeneği ile cazip bir teklif sunuyor. İşte Fiat Egea'nın 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Euro dolara karşı savaşıyor, şimdi 17 liranın kapısına dayandı! 20 Mayıs 2022 euroda son dakika gelişmeleri...

Milyonlarca kişi döviz kurlarını heyecanla takip ediyor. Euro Mayıs tarihinde hızla yükselmeye devam ediyor. Euro dolar karşısında güç toplarken şu anda 17 lira kapısına kadar geldi. Peki euro ne kadar? 20 Mayıs 2022 euroda son dakika gelişmeler...

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Beyoğlu'nda bir binanın çatı katı çöktü!

Beyoğlu'nda bulunan bir binanın çatı katında çökme yaşandı. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken,sokakta bulunan otomobilde hasar meydana geldi.

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

binanın çatısına villa Haberi

binanın çatısına villa

Çin'in Pekin kentinde 26 katlı bir apartmanın çatısına inşa edilen “dağ”, görenleri şaşkına çevirdi.


“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi.Komşuları tarafından bina yönetimi, polis ve belediyeye şikayet edilen çılgın Çinlinin zengin olması nedeniyle herhangi bir yaptırım uygulanmadığı öğrenildi.Çin'de 26 katlı bir apartmanın çatısına yapılan villa için yıkım kararı çıktı.

Başkent Pekin'in Haidian semtinde inşa edilen villanın etrafı kayalar, ağaçlar ve çalılıkla çevrili. Devletin kontrolündeki China Daily gazetesi villanın izinsiz inşa edildiğini belirtti.Apartman sakinleri kaçak villa yüzünden evlerinin yıkılmasından endişe ettiklerini söylüyor.Gazeteye göre apartman sakinleri villanın borulara zarar verdiğini ve binayı zayıflattığını kaydediyor. Villanın sahibinin devlete ait, geleneksel ilaçların satıldığı...