11 / 05 / 2024

binevler Mahallesindeki imar değişikliği 2015

binevler Mahallesindeki imar değişikliği 2015

Şahinbey Meclisi’nde Binevler Mahallesi’ndeki imar değişikliği tartışmalara neden olurken, CHP’li meclis üyesi Yılmaz Kireç, “1/25.000 plan Büyükşehir Belediyesi’nde askıdayken siz askı süresi bitmeden itirazlar gelmeden yeni planlama getiriyorsunuz.”dedi

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Beykoz'a bağlı Fatih Mahallesi'ndeki imar sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, İstanbul'un Beykoz ilçesi Fatih mahallesindeki imar sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Şehitkamil'in Pancarlı Mahallesindeki imar planı değişikliği yapıldı ve 1976 yılından bu yana süregelen sorun da böylelikle çözüme kavuşturulmuş oldu

Malatya Yeşilyurt'taki imar planı değişikliği itirazları reddedildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, tta Gayrimenkul'ün Malatya Yeşilyurt ilçesi Yakınca mahallesindeki imar planı değişikliği itirazlarını reddetti. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kumluca Belediye Meclisi Ocak toplantısında imar görüşüldü!

Kumluca Belediyesi 2016 yılı ilk olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yapıldı. Toplantının üçüncü gündem maddesinde Cumhuriyet Mahallesindeki imar planı değişikliği görüşüldü.

Edirne Kirişhane'de imar planı değişikliği reddedildi!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Kirişhane Mahallesindeki imar planı değişikli ve imar planı itirazları reddedildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Soğukpınar'daki imar çalışmaları son aşamaya geldi!

Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlarının askı süresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi.

Şahinbey Meclisi’nde imar değişikliği tartışmalara neden oldu!

Şahinbey Meclisi’nde Binevler Mahallesi’ndeki imar değişikliği tartışmalara neden olurken, CHP’li meclis üyesi Yılmaz Kireç, “1/25.000 plan Büyükşehir Belediyesi’nde askıdayken siz askı süresi bitmeden itirazlar gelmeden yeni planlama getiriyorsunuz.”dedi

Çayırova Akse Mahallesi'nde dere yatağındaki evler istimlak edilecek!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nin gündem maddelerinde en ilgi çekeni ise Akse Mahallesindeki imar plan tadilatları oldu. Şevki Demirci dere kenarında, yürüyüş yolu civarındaki evlerin bedelleriyle birlikte tamamen istimlak edileceğini dile getirdi.

Kastamonu İnebolu Liman alanı imar planı onaylandı!

Kastamonu İnebolu İlçesi, Camikebir mahallesindeki İnebolu Liman alanı için, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı onaylandı.

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.

Adapazarı Söğütlü'de imar planlarında düzenleme yapıldı!

Söğütlü Belediyesi tarafından Hasanfakı Mahallesindeki 75 dönüm arazi konut yapımı için imar uygulama planlarına geçirildi Söğütlü Belediyesi tarafından 75 dönüm arazi imar uygulama planlarına geçirildi.

Haydarpaşa'da ticaret imar izni iptal edildi!

Haydarpaşa Garı Liman Dönüşüm Projesi için TCDD arsalarına verdiği ticaret imar izni iptal edildi...

binevler Mahallesindeki imar değişikliği 2015 Haberi

binevler Mahallesindeki imar değişikliği 2015

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı ikinci olağan meclis toplantısı Başkan Vekili Filiz Üzücü tarafından yapıldı. Yapılan meclis toplantısında 16 madde görüşüldü.

 Görüşülen gündem maddelerinden 13 madde oy birliği, 2 madde CHP’ li Meclis üyelerinin itirazı üzerine oy çokluğu ile kabul edildi. 1 madde ise komisyon çalışmaları hala devam ettiğinden dolayı komisyona ek süre verildi.

“Kamulaştırmak uzun sürer”

Görüşülen gündem maddelerinden olan 8. madde de Binevler mahallesindeki, konut, turizm ve sosyal alan olarak kullanılacak alanın imar plan değişikliği ile ilgili CHP’li meclis üyesi Mehmet Dokbay;”  Rasaf yolu üzerinde 35 bin metrekarelik bir yer mevcut ve bu alanda eğitim alanı vardır. Burada 35 bin metrekarelik alanda caddeye gelen yerde 4 katlı bir bina yapılıyor. Buraya okul yaparken bu vatandaşın yerini ana caddeye gelen yerler  vatandaş...