06 / 10 / 2024

bingöl emekliler derneği

bingöl emekliler derneği

Tüm işçi emeklileri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, Bingöl’deki emeklilerin konut ihtiyacının karşılanması için Vali Köşger’den arsa talep etti.

Hazine, emeklilere 7 bin TL harçlık verecek! Emekliler dikkat! 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün en düşük emekli maaşına uygulanan 2 bin 500 TL'lik zamma tepki gösterdi ve "Hazine, emeklilere 7 bin TL harçlık verecek" dedi. İşte detaylar...

Türkiye Emekliler Derneği açıkladı! Primlerin emeklilere geri dönüşü sağlanmalı

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Ergün, ekonomik koşulların her 4 emekliden birini çalışmak zorunda bıraktığını ifade ederken çalışan emeklilerin primlerinin geri dönüşünün sağlanması gerektiğini kaydetti.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! 

Emekliler Derneği'nden milyonlarca emeklinin beklediği Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? İşte detaylar...

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Türkiye Emekliler Derneği'den 'Emekliye konut alım ve kira desteği sağlansın' önerisi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından gerçekleştirilen toplantıda "Emekliye konut alım ve kira desteği sağlanmalı" önerisi sunuldu.

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

bingöl emekliler derneği Haberi

bingöl emekliler derneği

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Bingöl Şube Başkanı Mehmet Evran, Vali Yavuz Selim Köşger’den emeklilere konut yapılması üzere arsa talep ettiğini söyledi.


Evran, açıklamasında “Sayın Başbakanımızın Emeklilere 240 ay vade 250,00 TL taksitle ev verileceği açıklamasıyla;Genel Merkezimizin Şubelerimize konutu olmayan emeklilerimizden konut almak isteyenlerintaleplerini kayıt altına alınması talimatı verilmiştir. Şube olarak üyelerimize duyurular yapılarak evalmak isteyen üyelerimizin ön talep olarak kayıtları ve gerekli bilgi ve evrakları alınmıştır. Genel Merkezimizin TOKİ Başkanlığıyla yazılı ve sözlü görüşmelerinde talep olan il ve ilçelere Mülki amirliklerine, Derneğe müracaat edenlerin listelerini verilmesi ve arsa talebinde bulunulması istenmiştir.Valiliğimizin uygun arsalar temin etmesi halinde arsalar üzerinde konut projesi yapılacak denilmekte, Valilik kanalıyla gerekli yazışmaları tamamladık. Talepte bulunan 1410 SSK ve 805 Bağ-Kur emekli bilgilerini (TOKİ...