15 / 05 / 2024

bingöl kütüphane

bingöl kütüphane

Bingöl Belediyesi, ‘Okuma Kültürünü Geliştirme’ programı kapsamında 500 metrekarelik alan üzerine semt kütüphanesi inşa ediyor.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

A101’de temizlik kova seti 275 TL’ye, 16’lı kâğıt havlu 100 TL’ye, toz deterjan 190 TL’ye düştü!

A101 Market, yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden tüketicilere özel paylaşırken, temizlik kova seti 275 TL’ye, 16’lı kâğıt havlu 100 TL’ye, toz deterjan 190 TL’ye düşecek. İşte 1 Haziran 2023 A101 Market fiyat listesi...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl kötü haberi verdi! Eğer bundan vazgeçerlerse doğalgaza gelecek zammı düşünemiyorum

Doğalgaza gelen zamların ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Bingöl'de Türkiye Diyanet Vakfı kiracılarına zam yaptı iddiası!

Kovid-19 salgını döneminde bile bütçesi çok sayıda bakanlığı geride bırakan Diyanet, kirasını ödemekte zorlanan esnafı zora soktu. Türkiye Diyanet Vakfı, Bingöl’de kiracısı olan onlarca esnafın kiralarını ertelemediği gibi yüzde 12 zam yaptı. Esnaf, CİMER’den de sonuç alamadı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

bingöl kütüphane Haberi

bingöl kütüphane


Bingöl Belediyesi, ‘Okuma Kültürünü Geliştirme’ programı kapsamında 500 metrekarelik alan üzerinde semt kütüphanesi hayata geçirecek.. Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne ait arsanın devredilmesine müteakip inşa çalışmalarına başlanılacak.


Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Kalkınma Projesi (DAP) İdaresine sundukları ‘Bingöl Belediyesi Kütüphane Projesi’nin onaylandığını bildirdi.


Yenişehir Mahallesi’nde Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne ait 500 metrekarelik arazi üzerine semt kütüphanesi inşa etmeyi planladıklarını belirten Başkan Yücel Barakazi, “DAP Okuma Kültürünü Geliştirme programı çarşı merkezinde ilk kütüphaneyi inşa etmek için çalışmalara başladık. Proje kapsamında Yenişehir Mahallesi İl Müftülüğü arkasında bulunan 500 metrekarelik arazinin belediyeye devredilmesi için girişimlerde bulunduk” diye konuştu.


Barakazi son olarak şunları söyledi: “Arazi devrinin kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz. Devir işlemleri tamamlandıktan sonra İnşallah Aralık ayına kadar ihalemizi gerçekleştirmiş...