29 / 07 / 2024

Bingöl spor merkezleri

Bingöl spor merkezleri

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde il spor merkezleri, düzenlenen törenle açıldı. Açılış, kortej yürüyüşü ile başladı.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Bingöl'e 100 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi yapılacak!

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Bingöl'de 10 mahalleye spor sahası yapılacak!

Gençlerin ve çocukların kötü ortamlarından uzak tutmak için sportif faaliyetlere önem veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan hibe desteği aldı.

Bingöl'de 18 tesisin toplu açılış töreni düzenlendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen 18 tesisin toplu açılış törenine Zazaca selamlayarak başladı. Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da erdemiyle, birikimiyle memleketi Bingöl'ü en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade yapılabilen projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Bingöl'de üst yapı çalışmaları ne durumda?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üst yapı çalışmaları kapsamındaki kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif bölgelerinde devam ettiğini belirti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 144 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

Karaman Çok Amaçlı Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Spor salonunun 750 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Türkiye'deki en ciddi dönüşüm Bingöl'de yapılıyor!

Cevdet Yılmaz: "Kentsel dönüşüm anlamında Türkiye'de nüfusuna oranla aslında en ciddi kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi Bingöl'de uygulanıyor. 1333 konutluk bir kentsel dönüşüm projemiz tamamlandı. Şimdi yeni etaplara inşallah bakacağız. "dedi.

Karaman çok amaçlı spor salonu inşaatı başladı!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırım faaliyetleri arasında yer alan Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatına başlandı. Hayati Kısacık, "Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. " dedi.

Beyşehir çok amaçlı spor sahaları yıl sonuna kadar bitecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin bazı dış mahallelerinde yapımı planlanan çok amaçlı spor sahalarının bu yılın sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

Bingöl spor merkezleri Haberi

Bingöl spor merkezleri

Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde il spor merkezleri, düzenlenen törenle açıldı.


Kortej yürüyüşü ile başlayan açılış törenine İl Müdürü Erdal Arıkan şube müdürleri, kurum personeli, veliler ve çok sayıda sporcu katıldı. Gençlik Merkezi önünde başlayan şehir spor salonuna kadar süren kortej yürüyüşünün ardından kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Arıkan "İl spor merkezleriyle sporu tabana yaymak, çocukları sporla tanıştırmak, çocuk ve gençler ile engelli bireyleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamaktır" dedi.

Çocuk ve gençlerin boş zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla her yıl uygulanan il spor merkezlerinin 2015-2016 eğitim öğretim dönemi açılışına kadar süreceğini, il spor merkezlerinin antrenörler nezaretinde çalışmaların başladığını belirten Arıkan, hafta içinde il spor merkezlerine katılacak çocuk ve gençlere tişört ve...