30 / 06 / 2024

Bingölde mera ve yaylaklar

Bingölde mera ve yaylaklar

Karlıova ilçesi sınırlarındaki Hasanova-Avareş-Şareş-Yukarı Sincik-Aşağı Sincik-Ağaşı Karakayış-Yukarın Karakayış-Kelo,Yedisu sınırlarındaki Kaşıklı-Kabakaltı ve Andoz, Kiğı ilçe sınırlarındaki Bilice Andoz ve Solhan sınırlarındaki Musadüzü yaylalarının k

Yer bilimleri uzmanından Bingöl ve çevresine deprem uyarısı: 6'dan büyük olabilir!

Dün Bingöl'de yaşanan depremin ardından Yer Bilimleri Uzmanından Bingöl ve çevresine deprem uyarısı geldi. İşte o açıklama...  

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Kriz derinleşiyor! Şirketler bir bir iflas ediyor! Bir ayda 762 şirket...

Almanya’da açıklanan son verilere göre, eylülde şirketlerin ve ortaklıkların iflas başvuruları Eylül 2021’ye göre yüzde 34 artarak 762’ye yükseldi.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Mera ve yaylalara da Yapı İzin Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın İmar Affı'ndan yararlanmak için mera ve yaylalarda yapı kayıt belgesi verilip verilmediği hakkında soru önergesini cevaplandırdı. 

Çayır ve mera alanlarının değişimi meclis gündeminde!

Çayır ve mera alanlarının büyüklükleri ve değişimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

9 yılda imara açılan mera alanları ve yapı kayıt belgesi alan yapılar mecliste!

2002 yılından itibaren imara açılan veya kamulaştırılan mera ve yayla sayıları ile bu alanlar üzerinde yapı kayıt belgesi alan yapılar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan ve Naci Görür'den Bingöl depremi uyarısı! 

Dün ve bugün Bingöl'de meydana gelen 5.7 ve 5.6'lık depremler, vatandaşları endişeye düşürdü. Vatandaşlar, bu depremler büyük depremin habercisi mi diye merak ediyor...

Bingöl kura sonucu 2+1 ve 3+1 sorgulama detayları!

Bingöl kura sonucu 2+1 ve 3+1 sorgulama detayları haberimizde yer alıyor. İşte Bingöl kura sonucu 2+1 ve 3+1 sorgulama detayları ve TOKİ Bingöl kura sonuçları 2020 listesi...

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Bingölde mera ve yaylaklar Haberi

Bingölde mera ve yaylaklar

Kiralama işlemlerinin Mera Yönetmeliği ve Devlet İhale Kanunu’nun ilgili hükümleri uyarınca pazarlık usulü ile yapılacağı belirtildi.

Kiralama işleminin 7 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı kaydedilen açıklamada, Yayla kiralama ihalesine katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şubesi’nden ücretsiz olarak temin edebileceği bildirildi.



Bingöl...