14 / 05 / 2024

Bingölde ruhsatlı bina

Bingölde ruhsatlı bina

İmara uygun yapılaşma ve kent estetiği konusunda oldukça hassas çalışan Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, inşaat yapmak için belediyeye müracaat eden vatandaşlara da hızlı bir şekilde yardımcı oluyor.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Murat Kurum: Bingöl'de 638 ağır hasarlı bina tespit ettik!

Murat Kurum, Bingöl'deki hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Kurum, 100 binanın ağır hasarlı olduğunu belirtti...

Bingöl'de metruk bina yıkıldı!

Bingöl'ün merkeze bağlı Yeni Mahalle ilçesinde bulunan uyuşturucu bağımlıların kullandığı metruk bina Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine Belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'de madde bağımlılarının kullandığı metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan eski bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ümraniye'de 2B tapulamada ilk ruhsatlı bina temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Yılın ilk yarısında yapı ruhsatlı bina sayısı azaldı!

Yılın ilk yarısında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 27.4, yüzölçümü yüzde 28.4, değeri yüzde 22.9, daire sayısı yüzde 27.7 azaldı.

Bingöl Devlet Hastanesi Ek Bina inşaatı ne durumda?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca ihalesi yapılıp 2011 yılında yapımına başlanan Devlet Hastanesi Ek Bina inşaatının birbiri ardına ek sürekli alınarak tamamlanmamasının mağduriyetini ise halk yaşıyor.

Bina yaşı nereden öğrenilir?

Ruhsatlı yapılar için, ruhsatın alındığı gün, ruhsatsız yapılar içinse kaçak raporunun yazıldığı gün baza alınarak hesaplanan bina yaşı nereden öğrenilir? Bina yaşı öğrenmek için gerekenler neler?

Bina oturma ruhsatı nasıl alınır?

Bina oturma ruhsatı; ruhsatlı binalar için ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belge olarak tanımlanıyor. Peki, bina oturma ruhsatı nasıl alınır? Bina oturma ruhsatı nereden alınır?

Bina oturma izni nasıl alınır?

Ruhsatlı bir inşaatın, inşaat çalışmalarının bitmesi halinde yapıda oturumun başlaması için belediyeden izin alınması gerekiyor. Peki, bina oturma izni nasıl alınır? İşte oturma izni alma işlemleri..

Arıkız İnşaat Bingölde 50 bin TLye konut satıyor!

Arıkız İnşaat Bingöl'de yeni bir projeye başlıyor. Gülbahçe Evleri ismiyle inşa edilen butik projede toplam 24 daire yer alacak. Proje 3 etap şeklinde inşa edilecek

Avea 6. çağrı merkezini İzmir'de açtı

Geçtiğimiz ay Bingölde yeni bir çağrı merkezi açan Avea, İzmir Çağrı Merkezi ile bu kez Batıya yönelik istihdam planını uygulamaya koydu. Avea çağrı merkezinin açılışı Bakan Binali Yıldırımın da katıldığı törenle hizmete girdi

Bingölde ruhsatlı bina Haberi

Bingölde ruhsatlı bina

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2015 yılında 297 inşaata ruhsat, 198 yapıya da iskan verdi. İmara uygun yapılaşma ve kent estetiği konusunda oldukça hassas çalışan Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, inşaat yapmak için belediyeye müracaat eden vatandaşlara da hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. Yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi, istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor. Bingöl Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Bingöl’deki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı ve iskan sayısında da artış yaşanıyor. Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan belediye, ocak ayından itibaren 297 yapıya ruhsat, 198 yapıya da iskan verdi.

Kentteki markalı konut yapımının artış göstermesi, altyapı ve üstyapı...