06 / 05 / 2024

Bingölde terkedilen eski binalar yıkılıyor

Bingölde terkedilen eski binalar yıkılıyor

Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımını önlemek amacıyla, Belediye görevlileri ile yapılan ortak çalışmayla uyuşturucu madde kullanımı açısından risk teşkil ettiği tespit edilen 5 metruk binayı yıktı.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Feyzi Bingöl: Van bölgesinde 6'nın üzerinde büyük depremler yaşanabilir!

Jeoloji Profesörü ve Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, dün Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "an bölgesinde olan Çaldıran fayı tektonik olarak aktif fayların olduğu bir bölge, bu bölgelerde her an 6'nın üzerinde depremler yaşanabilir” dedi

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Bingöl'de madde bağımlılarının kullandığı metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan eski bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Bingöl'de terkedilen eski binalar yıkılıyor!

Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımını önlemek amacıyla, Belediye görevlileri ile yapılan ortak çalışmayla uyuşturucu madde kullanımı açısından risk teşkil ettiği tespit edilen 5 metruk binayı yıktı.

Arıkız İnşaat Bingölde 50 bin TLye konut satıyor!

Arıkız İnşaat Bingöl'de yeni bir projeye başlıyor. Gülbahçe Evleri ismiyle inşa edilen butik projede toplam 24 daire yer alacak. Proje 3 etap şeklinde inşa edilecek

Avea 6. çağrı merkezini İzmir'de açtı

Geçtiğimiz ay Bingölde yeni bir çağrı merkezi açan Avea, İzmir Çağrı Merkezi ile bu kez Batıya yönelik istihdam planını uygulamaya koydu. Avea çağrı merkezinin açılışı Bakan Binali Yıldırımın da katıldığı törenle hizmete girdi

Milli Emlak'tan Bingölde 49 yıllığına 3 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bingöl'de yer alan 3 arsanın 49 yıllığına üst kullanım hakkını ihaleye çıkarmaya karar verdi. Yapılan açıklamalara göre arsaların birisi 1.836, diğer ikisi 2 biner metrekare yüzölçümünde

Bingöl´de iki hastane hizmete girdi!

 Bingöl´de hizmete giren hastanelerin açılışına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katıldı

Bingölde terkedilen eski binalar yıkılıyor Haberi

Bingölde terkedilen eski binalar yıkılıyor

Emniyet, uyuşturucu kullananların mekanı haline gelen terkedilen binaları yıkıyor. 1 binada ise gerekli tadilatlar yaptırılarak kapı ve pencereler girişi engelleyecek şekilde kapatıldı.

Emniyet Müdürlüğü olarak, Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kullanımı ile mücadelede, önleme ve yakalama çalışmaları Bingöl halkının da desteği ile artarak ve kararlılıkla devam edecektir.


Bingöl...