18 / 05 / 2024

bingölde üstyapı çalışmaları

bingölde üstyapı çalışmaları

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl' de üstyapı çalışmaları kapsamında üst geçitlere 6 tane panoramik asansör yapılacağını ifade ederek, ''Bingöl engelsiz şehir olacaktır.'' dedi...

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Bingöl'de 2 bin 230 yapının 1823'ünde hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Bingöl Karlıova'da yaşanan 5,7 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bingöl'de hasar tespit çalışmaları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Bingöl'de yaşanan 5,7 büyüklüğündeki deprem sonrası 180 kişilik 90 ayrı ekiple hasar tespit çalışmalarına fiilen başlanıldığını bildirdi.

Bingöl'deki hasar tespit çalışmaları 3 güne kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bingöl'deki depremle ilgili olarak, "En geç 3 güne kadar hasar tespit çalışmalarını tamamlıyor olacağız" dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları artarak devam edecek!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılının her gününü dolu dolu, hizmet dolu geçirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılında da üstyapı ve yatırımlarla çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Gebze Mimar Sinan'daki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Mimar Sinan’da yapımı tamamlanan üst yapı çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinlerinin çalışmalara ilişkin talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Malatya Kuluncak'ta meydan çalışmaları başladı!

Malatya’nın ilçeleriyle birlikte sağlıklı büyümesini sağlamak için projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Kuluncak ilçesinde sürdürdüğü meydan düzenleme çalışmaları kapsamında üstyapı çalışmalarını da yüzde 50 seviyesinde tamamladı.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapılan düzenlenen ile Gebze’nin mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde fen işleri müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

bingölde üstyapı çalışmaları Haberi

bingölde üstyapı çalışmaları


Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Üstyapı çalışmaları kapsamında üst geçitlere 6 tane panoramik asansör yapılacağını ifade ederek, ''Bingöl'ün engelsiz şehir olacaktır.'' dedi.


Karayolları tarafından yapılan üst geçitler, yapılan protokolle Bingöl Belediyesi'ne devredildi. Üstyapı çalışmaları kapsamında 'Engelsiz Şehir' sloganı ile çalışmalar yapan Bingöl Belediyesi, Karayolları tarafından yapılan üst geçitlere engelli vatandaşların kullanımı için 6 tane panoramik asansör yerleştiriyor.


Yapılan çalışmaların bitmesi ile birlikte Bingöl'ü 'Engelsiz Şehir' haline getireceklerini söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, ''Üstyapı çalışmaları kapsamında Elazığ-Bingöl-Muş Karayolu'nda kurulan üst geçitlere engellilerin rahat kullanımı için 6 tane panoramik asansör yerleştiriyoruz. 8 kişilik panoramik asansörlerin taşıma kapasitesi 630 kilogram. Mahallelerimizdeki kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Kaldırımları engellilere uygun hale getiriyoruz. Üstyapı çalışmalarımızda 'Engelsiz Şehir' sloganı ile yola çıktık. 6 kavşakta görme...