17 / 06 / 2024

Bingölün çehresi değişecek

Bingölün çehresi değişecek

Bingöl'e yeni bir çehre kazandırma yolundaki çalışmalarına devam eden Bingöl Belediyesi, 7 ekip ve yaklaşık 170 personelle üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

Beykoz Gümüşsuyu ve İncirköy mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu Ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi... Altını olanların resmen içi yandı... Hemen bakın...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Mesai saatleri değişecek mi? Uzman isim yanıtladı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mesai saatlerine ilişkin açıklamaları, ¨Mesai saatleri değişecek mi?¨ sorusunu akıllara getirdi. Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, milyonlarca çalışanın merak ettiği soruyu yanıtladı...

Göktürk rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onama sınırı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Sınırlar değişecek

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Konya’daki Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölge milli park olarak belirlendi. Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi. İşte detaylar...

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'da neler değişecek?

Uzmanlar tarafından yapılan uyarılara ve bütün tepkilere karşın süreci hızla devam eden Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in imar uygulamasının onaylanmasıyla yeni bir tartışma gündeme geldi. Peki Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'da neler değişecek?

Kripto para yasa tasarısıyla neler değişecek?

Kripto para piyasalarına olan ilginin artmasıyla birlikte, kripto para dolandırıcılıkları da arttı. TBMM'ye gelmesi beklenen kripto para yasa tasarısının bu mağduriyetleri engelleyebileceği belirtiliyor. Peki kripto para dolandırıcılıkları nasıl yapılıyor? Yeni yasa ile neler değişecek?

Galataport, Karaköy'ün çehresini değiştiriyor!

İstanbul'un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Karaköy, ticaretin kalbinin attığı bölgeler arasında bulunuyor. Bir dönem Borsa İstanbul ve İstanbul Altın Borsası'na da ev sahipliği yapan Karaköy'ün çehresi Galataport'la değişecek.

Yeşil Kalkınma Devrimi'yle inşaatlarda iş yapış şekli değişecek!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kılıç, "Yeşil Kalkınma Devrimi’yle inşaatlarda iş yapış şekli de değişecek." dedi.

Bingölün çehresi değişecek Haberi

Bingölün çehresi değişecek

Bingöl'e yeni bir çehre kazandırma yolundaki çalışmalarına devam eden Bingöl Belediyesi, 7 ekip ve yaklaşık 170 personelle üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Bingöl Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen asfalt, kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları şehrimizin muhtelif bölgelerinde tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Yücel Barakazi, '7 ekip ve yaklaşık 170 personelle şehrimizin muhtelif bölgelerinde ekiplerimiz tarafından üstyapı çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl asfalt çalışmalarını önemli ölçüde bitirdik. Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yolundaki virajları genişlettik. En dar yeri 8 metre olacak şekilde düzenledik. Doğum Hastanesinin yolu ile Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi TOKİ Konutları Sipahioğlu Caddesi'ndeki yolu kaliteli asfalta kavuşturduk. Kalan birkaç caddeyi de şimdi yapıyoruz.Asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Mahallelerimizdeki...