12 / 08 / 2024

Bir Saat Bir Hayat

Bir Saat Bir Hayat

'Afete Hazır Olmak, Bir Saat Bir Hayat' konulu seminer İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir'in de katılımıyla gerçekleşti. Özdemir, olası bir İstanbul depremi için hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti..

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ili işaret etti: Bir depreme gebedir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bugün saat 06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da olan 4.3 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak '' Gelecekte M7 dolayında bir depreme gebedir.'' dedi. 

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

Bu saat bir canlı gibi yaşıyor! İlgisiz kalınca ölüyor

90'lı yılların çocukları hatırlar 'sanal bebekler' vardı, belirli saatlerde tıpkı bir insan bakar gibi yemesi ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamamız için uyarı verirdi Şimdi de buna benzer bir ürün tanıtacağız. Bu saat tıpkı bir insan gibi ilgisiz kalınca ölüyor.

Kaliteli ama ucuz bir bluetooth kulaklık istiyorsanız Philips’in 18 saat kullanıma varan bu modeli tam size göre!

Kaliteli ama ucuz bir bluetooth kulaklık arayanların sayısı artıyor. Philips’in 18 saat kullanıma varan TAT1215BK modeli tam siz göre olabilir. İşte indirimli fiyatı ve özellikleri…

Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?

Asgari ücret gündemde yer alırken bu konu nezdinde başka sorular da sorulmaktadır. “Asgari ücretli bir işçi kaç saat çalışır?” o sorulardan bir tanesidir. İşte araştırılan yanıtlar!

Saat verip duyurdu! Binlerce kişi bir mail ile işsiz kalacak! İşten kovulacakları saati bekliyorlar

Twitter'ın yeni sahibi ünlü milyarder Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi hatta bunun için saat bile verdi. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın bir hafta süren belirsizliğin ardından, yeni planlar arasında şirketin yarısını işten çıka

Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Altında alarm zilleri çalıyor, rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın!

Altını yatırımı yapmak isteyen herkes altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Gram altın için alarm zilleri çalıyor! Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın...

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Kartal'daki enkazdan 45 saat sonra bir kişi çıkarıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da çöken binanın enkazından 16 yaşındaki bir gencin kısa süre önce kurtarıldığını açıkladı.

KYK Yapı inşaat sektörünü bir araya getirdi!

KYK Yapı Kimyasalları tarafından organize edilen sektör buluşma toplantısı Rixos Thermal Eskişehir'de gerçekleşti. Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Ergün Turan, Karabük'te emeklilerle bir araya gelecek!

Türkiye İşçi Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın bugün Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Bir Saat Bir Hayat Haberi

Bir Saat Bir Hayat

DÜNYANIN aktif deprem kuşaklarından Alp-Himalaya deprem kuşağı üzerinde bulunan Türkiye'de olası bir depreme karşı ne kadar hazırlıklıyız? 


İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir "Afetlere karşı dirençli ve hazırlıklı bir toplumun oluşabilmesi için devlet, yerel yönetimler, üniversiteler, özel sektör, medya, sivil toplum örgütleri ve bireylerle bir arada çalışarak İstanbul'u afetlere hazırlayacağız. İstanbul'da herkes afetlere karşı hazırlıklı olunca İstanbul da afetlere karşı hazırlıklı olacaktır" dedi. Toplantıda Afetlere karşı dirençli ve hazırlıklı bir toplum oluşturulması için hep beraber çalışılması gerektiği söyleyen İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir," Biz İstanbul'da herkes afetlere karşı hazırlıklı olunca İstanbul afetlere karşı hazırlıklı olacaktır prensibiyle hareket ediyoruz. Bunun için bütün kurumlar arasındaki koordinasyonu sağlamak bizim görevimiz. İstanbul dünyanın merkezi ve ülkemizin de çok önemli bir kenti durumunda. Onun için şöyle...