15 / 05 / 2024

Birevim bayram harçlığı

Birevim bayram harçlığı

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

'Ödeme İste' sistemi kullanımda: Kiracıya kira ödemesi de hatırlatılacak!

"Ödeme İste", ödemeler öncesinde alacaklının borçludan ödeme istemesi, borçlunun ise bu talebi yanıtlaması esasına dayanıyor. Sistem, kiracıya kira ödemesinin hatırlatılması, öğrenciye harçlık gönderilmesi gibi konularda kolaylık sunuyor. İşte 7 soruda "Ödeme İste" sistemi tüm detaylarıyla...

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Çalışamayan kadınlar için devletten aylık 1800 TL destek! Detaylar burada

Çalışamayan kadınlar için müjde! Artık ev işleri yaparak aylık gelir elde edebilirsiniz. Devlet tarafından sağlanan bu yeni destek ile her ay 1800 TL cep harçlığı kazanabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemelerinizi PTT aracılığıyla kolayca alabilirsiniz. İşte detaylar...

500 bin gence istihdam müjdesi! Hem geleceğin meslekleri öğretilecek hem de maaş verilecek!

Tam 500 bin gece iş kapısı açan işbaşı eğitimi de içeren aktif iş gücü programları tekrar hız kazandı. İşverenin nitelikli istihdam problemini çözüme kavuşturacak işbaşı eğitim programları, yılda yaklaşık 500 bin gence kapı açıyor. Programa katılım sağlayanlar, meslek öğrenirken günde 482 lira harçl

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Halkbank açıkladı. 2 Temmuz'a kadar bunu yapan kazanacak

Halkbank'tan bayram hakkında flaş bir açıklama geldi. Halkbank bayram harçlığı verecek. Almak isteyenlerin 2 Temmuz'a kadar yapması gereken bir şey var.

QNB Finansbank’tan tam bu kadar bayram harçlığı! IBAN numaranıza yatacak bu parayı alın!

QNB Finansbank, düzenle olarak hazırladığı kampanyalarına bir yenisini ekledi. Kampanya kapsamında müşterilerine 150 TL hediye edeceğini duyuran QNB Finansbank, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'ndan 1.000 TL bayram harçlığı açıklaması! Hemen şimdi buraya bakın, son dakika!

İçişleri Bakanlığı, yaklaşan bayram öncesi vatandaşların merakla beklediği bayram harçlığı konusunda açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Bayram harçlığı alacaklara müjde! 3000 TL verilecek!

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı ödemelerine dair de sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

1000 TL'lik bayram harçlığı ödemesi hakkında flaş açıklama!

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte devletten kimin bayram harçlığı alacağı da merak edilmeye başlandı. Öğrencilerin bayram harçlığı alıp almayacağı merak ediliyordu. Bakanlık tarafından konuya açıklık getirildi.

Yapı Kredi’den tam 500 TL harçlık! Ay sonuna kadar hesaplara yatacak!

Bankalar, farklı sektörlere yönelik kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, giyim sektöründe ilişkin hazırladığı kampanya kapsamında müşterilerine tam 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Birevim bayram harçlığı Haberi

Birevim bayram harçlığı

3.5 yıl gibi kısa süre içerisinde tasarruf finans sektörüne ivme kazandıran “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderme projesine başladı.

BİREVİM’den bayram harçlığı

Birevim ayrıca, Manibux uygulaması üzerinden çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderme projesine başladı. 

Konu hakkında açıklamalar yapan Birevim Kurumsal İletişim Müdürü Tülin Karaman, sokağa çıkma yasağı gerçeğiyle beraber, çocuklarımızın ömürlerinde ilk defa bir bayramı evlerinde geçirdiklerinden bahsederek “Maalesef bu sene birçok bayram ritüelini de fiziki olarak yerine getiremedik. Bayram harçlıkları çocuklar için bu ritüellerin başında geliyor ve geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatları için önemli anlardan birisi bu gelenek. Bu nedenle, hem çocuklarımızın mutluluğuna bir nebze olsun katkıda bulunmak hem de Covid-19 sürecindeki dayanışmaya ve sosyal mesafe gerçeğine dikkat çekmek amacıyla, tasarruf olgusuna...