29 / 04 / 2024

Birevim Sosyal Finans Zirvesi ne zaman

Birevim Sosyal Finans Zirvesi ne zaman

Birevim Sosyal Finans Zirvesi yarın saat 10:00'da The Ritz-Carlton İstanbul, Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Finans planlamacısından kritik açıklama: Türkiye'de faiz işi tutmadı, tutmaz!

Finans Planlamacısı Profesör lakaplı X sosyal medya kullanıcısı Türkiye'de faiz işinin tutmadığını ve tutmayacağını söyleyerek, ekonomiyi değerlendirdi. 

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Birevim, Çözüm Tasarruf’u satın aldı!

Tasarruf finansının mimarı Birevim, bünyesine kattığı Çözüm Tasarruf’la sektörü büyütmeyi sürdürüyor.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Birevim Türkiye’nin tasarruf finansı haritasını oluşturuyor!

Birevim, “180 Günde Tasarruf Seferberliği” kapsamında Türkiye’nin “tasarruf finansı” haritasını hazırlıyor. Bu amaçla, Türkiye temsili genel ve şehirler bazlı olmak kaydıyla ayrı ayrı gerçekleştirilen “Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum Araştırmaları” projesinde 8 şehri mercek altına al

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Birevim, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğuna sponsor oldu!

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeli ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Birevim, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarının sponsoru oldu.

Birevim'den çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı!

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Birevim'den Büyüyen Tasarruf Yöntemi ile ev sahibi olma imkanı!

Tasarruf finans sektörünü geliştiren “Birevim”, ev ya da arabanın teslim alınma tarihi bazında, “Büyüyen Tasarruf Yöntemi” ile, sektöründe yine bir ilke imza atıyor.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası!

Birevim, hem tasarruf finans sistemini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan ve sorumluluk anlamına gelen yeni bir kampanyaya başladı.

Sosyal Finans Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Birevim’in öncülük ettiği ve bünyesinde, “Birtep”, “Çözüm Tasarrufu”, “Hefiad” gibi firma ve kurumların ve birçok akademisyenin bulunduğu, “Tasarruf Finans Platformu”; dünyanın ilk “Sosyal Finans Zirvesi” gerçekleşti...

Birevim Sosyal Finans Zirvesi ne zaman Haberi

Birevim Sosyal Finans Zirvesi ne zaman

Birevim'in bünyesinde yer aldığı “Tasarruf Finans Platformu” işbirliğinde, ulusal kalkınmada birlikte tasarruf finansmanının yükselişinin, “Tasarrufa Övgü” başlığıyla irdeleneceği ve “İnsan Merkezli Finans Faaliyetleri ve Uygulamaları”nın konuşulacağı, dünyanın ve Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Finans Zirvesi yarın gerçekleştirilecek.

T.C. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, TİM Başkanı İsmail Gülle ve Uluslararası Konut Finansmanı Birliği Genel Sekreteri Mark Weinrich ve Almanya Tasarruf Sandıkları Birliği Başkanı Christian König gibi bu alanın dünya çapında değerli isimlerinin onur konuğu olacağı zirvede; Prof. Dr. İlber Ortaylı gibi duayen bir tarihçi, Türkiye’de tasarrufun tarihi hakkında bilgiler verecek ve EGM, FODER, GYODER, KONUTDER, TÜSİAD gibi çok önemli STK’ların üst yöneticileri ve çok önemli firmaların CEO’ları konuşmacı ya da panelist olarak değerli görüşlerini  paylaşacak.

Tarih: 10 Mart 2020...