04 / 05 / 2024

Birevim yeni hedefleri

Birevim yeni hedefleri

Tasarrufa dayalı gayrimenkul sektörü 2017 yılında yüzde 40 büyüdü. Sektörün en önemli oyunları arasında olan Birevim 2018 yılını yüzde 100 büyümeyle kapatmak istiyor. 

Yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde yeşil çimento kullanımı teşvik edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefleri kapsamında, yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde "yeşil çimento" kullanımlarının teşvik edileceğini bildirdi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

GİGDER'in yeni pazar hedefleri toplantısı yarın!  

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal'ın hedeflenen yeni pazarlar ve planlanan projeleri anlatacağı basın toplantısı yarın saat 10:30'da online olarak gerçekleştirilecek.

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası!

Birevim, hem tasarruf finans sistemini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan ve sorumluluk anlamına gelen yeni bir kampanyaya başladı.

Birevim'den 138 kişilik yeni istihdam!

Birevim, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete açtığı 4 yeni şube ile ekonomik canlanmaya katkı sağlıyor.

Birevim yeni hedefleri Haberi

Birevim yeni hedefleri

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, yılı yüzde 100 büyümeyle kapatmak istediklerini ifade etti. 2017 yılını 26 yeni şubeyle 500 civarı aileye teslimat yaparak kapatan Birevim yeni yılda da büyüme kaydetmek istiyor.


Gayrimenkul sektörü, 2017 yılının ilk 9 ayında geçtiğimizin yılın aynı dönemine göre yüzde 10 civarında bir büyüme gösterdi. Başkan Murat Çiftçi, yılı yüzde 100 büyümeyle kapatacaklarını söyleyerek 2017 yılsonunda 26 yeni şubeyle 500 civarı aileye teslimat yaptıklarını söyledi.

Çitçi: Sektör gelişimini kanıtlıyor

Rakamlara bakarak gayrimenkul sektörünün büyümesini sürdüreceğini söyleyen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çitçi, günümüzde var olan finansman modelleriyle aslında istenilen rakamlara tam olarak ulaşılamadığının altını çizdi. Konut satışlarının 2 milyon seviyelerine çıkması için tasarrufa dayalı faizsiz modellerin yaygınlaşması gerektiğini belirten Çiftçi, “Birevim olarak, birkaç yıl içinde tasarrufa...