16 / 05 / 2024

Birol Baki Malkoç

Birol Baki Malkoç

Malkoç Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Birol Baki Malkoç, Yegane Malkoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak 'ta Acarkent'te kuruldu

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Dolar mı alsam yoksa altın mı diye düşünenler dikkat! Ekonomist Baki Atilal en çok kazandıranı açıkladı

Önce FED faiz kararını açıkladı, ardından TÜİK enflasyon rakamlarını verdi. Vatandaşlar önlerini görebilmek için ekonomistlerden açıklama bekliyor. Bir önemli açıklama da ünlü ekonomist Baki Atilal’dan geldi. İşte ayrıntılar…

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Sultangazi ilçesi, Malkoçoğlu Mahallesi, 688 ada, 2 parsel, 743 ada, 1 parsel ve 688 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Baki Çelik tarafından kuruldu.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

Birol Baki Malkoç Haberi

Birol Baki Malkoç

Malkoç Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Birol Baki Malkoç, Yegane Malkoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu. 


Malkoç Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri çamaşırhane kuru temizleme yüzme havuzu kurmak ve inşa etmek işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmakkiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğerişler


Malkoç Turizm Yatırımları İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beykoz, Acarlar Mahallesi, 68. Sokak, Acarkent A084...