27 / 04 / 2024

Birol Cihan

Birol Cihan

Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Bilgihan Sürmen ve Birol Cihan tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

UEA Başkanı Birol'dan enerji kriziyle ilgili flaş açıklama!

Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) Başkanı Fatih Birol, 2023 enerji krizinin daha da zor olabileceği konusunda uyardı.

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Cimer Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cimer Yapı Limited Şirketi Sancaktepe’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Karakuş, Ersin Birol ve Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Birol Cihan Haberi

Birol Cihan


Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Bilgihan Sürmen ve Birol Cihan tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad        Soyad Sermaye

BİLGİHAN SÜRMEN 375.000,00 TL

BİROL        CİHAN 125.000,00 TL



Bi Na Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...