17 / 05 / 2024

birol ergüven kimdir

birol ergüven kimdir

Limak Enerji Üst Yöneticisi Ergüven, yenilenebilir enerji kullanımını desteklediklerini ancak ülkenin tüm enerji ihtiyacının buradan karşılanmasının mümkün olmadığını belirtti.

Limak Enerji bölgesel oyuncu olacak!

Limak Enerji CEO’su Birol Ergüven, elektrik sektöründe bölgesel bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyledi. Grup, Bulgaristan’da kurduğu Limak Energy Europe ile tüm AB'de faaliyet imkânı yarattı

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

Avrupalılar pandemiye rağmen Türkiye'den ev aldı!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Avrupalıların Türkiye'ye yaptığı konut yatırımının pandemi sürecinde yükseldiğini açıkladı.

birol ergüven kimdir Haberi

birol ergüven kimdir

Limak Enerji Üst Yöneticisi (CEO) Birol Ergüven, yenilenebilir enerji kullanımını desteklediklerini ve şirket olarak kendilerinin de bu alanda yatırım yaptığını belirterek, "Ama ülkenin tüm enerji ihtiyacının buradan karşılanması Türkiye gibi ülkelerde mümkün değil. Nükleer enerji santrali, teknik açıdan da ticari açıdan da gerekli, bunu da kullanmak zorundayız" dedi.


Ergüven, Türkiye'deki yenilenebilir enerji kapasitesi, nükleer enerji, Limak Enerji bünyesinde yapılan çalışmalar ve şirket hedeflerini AA muhabirine değerlendirdi.


Türkiye'nin hiç değişmeyen, sürekliliği olan bir enerji tüketimi olduğuna işaret edip, bunun politika değil fizik kanunu olduğunu ifade eden Ergüven, kaynağı, şu an için yenilenebilir enerjiyle karşılamanın mümkün olmadığını anlattı.


Yenilenebilir enerjinin baz yük elektrik için yeterli olmadığını vurgulayan Ergüven, şöyle devam etti:


Yenilenebilir enerji kullanılmalıdır, destekliyoruz. Biz de yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyoruz. Buna karşın bir ülkenin...