30 / 07 / 2024

Birsen Çakmakkaya

Birsen Çakmakkaya

Çakmakkaya İnşaat Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çakmakkaya, Birsen Çakmakkaya, Hasan Can Çakmakkaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul sektöründeki durgunluğa ticari binalar can suyu oldu!  Ticari binalara büyük talep!

Konut satışlarındaki durgunluğuna göre ticari binalara yönelik ilgi hız kesmeden devam ediyor. Bu artan ilginin arkasında yatan nedenleri ve sektörün geleceğini değerlendiren Perlanest Kurucu Ortağı Birsen Engin, önemli açıklamalarda bulundu. 

99 Depremi'nde Borsa Başkanı olan Birsen, Borsa'da yaşananları anlattı

1999 depreminde borsanın başındaki Osman Birsen, bu hafta borsada yaşanan deprem yağmasının nasıl yapıldığını anlattı:

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Projex Form İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projex Form İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Birsen Çakar tarafından kuruldu.

Alba Gy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Gy İnşaat Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Enver  Albayrak ve Birsen Baraz tarafından kuruldu.

Brosco Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosco Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Nur Ünlü Yiğit tarafından kuruldu.

Bgl Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Temizlik Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgl Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Temizlik Ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gilgil tarafından kuruldu.

Bms Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bms Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Saatci tarafından kuruldu.

Sars Bilişim ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sars Bilişim ve Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Çınar Arslan tarafından kuruldu.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UNIQUE Tasarım Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Birsen Gürsoy Türe tarafından kuruldu.

Ctye İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ctye İnşaat Sanayi Limited Şirketi Birsen Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özsimge Enerji İnşaat Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özsimge Enerji İnşaat Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Hakan Çakmakkaya ve Hüseyin Çakmakkaya ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta kuruldu.

Birsen Çakmakkaya Haberi

Birsen Çakmakkaya

Çakmakkaya İnşaat Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çakmakkaya, Birsen Çakmakkaya, Hasan Can Çakmakkaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da  Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Çakmakkaya İnşaat Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhütişleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi vearsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazilerüzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında hertürlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak vemüstakil konut, iş hanları,  fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...