05 / 05 / 2024

Biryılmaz İnşaat Bursa şubesi

Biryılmaz İnşaat Bursa şubesi

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri inşaat sektöründeki yükselişin devam etmesi ile yeni yatırımlarını hayata geçirmeyi planlıyor.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Cansu Yılmaz'ın dayısı Ayhan Sat hayatını kaybetti...

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmaz İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 18 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi'ni Galatasaraylılara anlattı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz’da Galatasaray arazisi üzerinde projelendirilen Düşler Vadisi ile ilgili Gelenekler İftar Yemeği'ne katılanlara sunum yaptı. 

Biryılmaz İnşaat Bursa şubesi Haberi

Biryılmaz İnşaat Bursa şubesi

İnşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren birçok ulusal ve uluslararası markayı bünyesinde barındıran Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri sunmuş olduğu kaliteli ve nitelikli hizmet anlayışı ile sektördeki konumunu korumaya devam ediyor.


GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar bir evde olması gereken her şeyi müşterilerinin beğenisine sunan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri, yenilenen mağazası ve genişleyen sergi düzeni ile de müşterilerinden tam not aldı. 


Deneyimli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerine alternatif çözümler sunan Biryılmaz, değişen tasarım ve gelişen teknolojiye büyük önem veriyor. Özellikle dünya ve avrupa genelinde gerçekleşen değişim trendlerini yakından takip eden Biryılmaz, bu çerçevede piyasaya yeni çıkan ürünleri de eşzamanlı olarak Bursalıların beğenisine sunuyor. 2015 hedefleri ve projeleri hakkında bilgi veren Zekeriya Biryılmaz, 1992’ten bu yana hizmet...